Secțiune susținută de

Cum a fost la Gala Premiilor AvocatNet.ro

Portal HR \ HR Pedia \ Cum a fost la Gala Premiilor AvocatNet.ro

Cotidianul online de business AvocatNet.ro a premiat, miercuri seara, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Crystal Palace Ballrooms, performanţele înregistrate de către marile case de avocatură pe parcursul anului 2011. În total, s-au acordat 17 premii unui număr de 11 case de avocatură concurente.

Gala premiilor AvocatNet.ro 2012, aflată deja la a doua ediţie, este evenimentul prin care AvocatNet.ro îşi dorește să răsplătească excelența in activitatea de consultanță juridică dedicată mediului de afaceri.

Premiul pentru echipa anului în energie a fost câştigat de casa de avocatură Popovici Niţu si Asociaţii, pentru asistenţa acordată Filasa International cu privire la investiţia în 11 parcuri eoliene situate în Suceava, proiect în valoare de peste 780 milioane euro.

De asemenea, Ciprin Glodeanu, partener Wolf Theiss Romania a primit premiul pentru special pentru avocatul anului in energie, pentru coordonarea unor proiecte de finanțare de peste 300 milioane euro.

Premiul pentru echipa anului în achiziţii publice s-a acordat casei de avocatură VASS Lawyers pentru consultanţa acordată în atribuirea unui contract sectorial cu o valoare estimată de peste 400 mil euro.

Premiul pentru echipa anului în M&A a fost câştigat de către casa de avocatură D&B David şi Baias pentru asistenţa acordată în tranzacţia ROMBAT – Metair, evaluata la 42 milioane euro.

Premiul pentru echipa anului în insolvenţă a fost câştigat de casa de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu pentru proiectul SC Victoria Holding SA în care avocaţii de la ZRP au oferit consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică unui consorţiu de bănci internaţionale şi locale – creditorii– cu privire la o importantă procedură a insolvenţei deschisă împotriva debitoarei SC Victoria Holding SA, dezvoltatorul proiectului City Mall Bucureşti, la cererea sa. Valoarea totală a creanţelor este de peste 50.000.000 euro.

De asemenea, avocaţii de la ZRP au primit şi premiul pentru echipa anului în litigii pentru decizia obţinută de la ICCJ prin care se confirmă faptul că RASDAQ este o piaţă nereglementata. Locul doi la această categorie a fost câştigat de către avocaţii de la Ionescu şi Sava pentru un litigiu în domeniul imobiliar de peste 20 milioane euro.

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a câştigat 3 premii în cadrul Galei AvocatNet.ro: casa de avocatură a anului (pentru cifra de afaceri de 34,1 milioane euro înregistrată în anul 2011), premiul pentru cel mai bun program de CSR pentru programul “Bursele Boştină”, acordate
studenţilor la drept ai Universităţilor din Bucureşti, Cluj şi Iaşi, iar avocatul Doru Boştină a câştigat premiul pentru managing partener-ul anului.

Firma de avocatură Ionescu şi Sava a câştigat, de asemenea, 2 premii. Avocaţii au fost răsplătiţi pentru cel mai bun program de internship în 2011 – Şcoala de vară „Descoperă Avocatura de Afaceri” şi pentru echipa anului în imobiliare, premiu acordat pentru asistarea unui dezvoltator spaniol specializat în proiecte rezidenţiale şi de infrastructură, într-un proiect de peste 18 milioane euro.

Premiul pentru echipa anului în finanţe-bănci a fost revendicat de către casa de avocatură Noerr, pentru asistenţa acordată unui sindicat de bănci din Germania şi Austria, în legătură cu un împrumut în valoare de 308 milioane euro .

Premiul pentru Echipa anului în dreptul concurenţei a fost acordat avocaţilor de la Voicu Filipescu.

Premii speciale AvocatNet.ro

Avocatul Ana Diculescu Şova, partener în cadrul NNDKP, a primit premiul special AvocatNet.ro pentru întreaga carieră.

Distincţia pentru PR-ul anului a fost acordată Andreei Groenendijk pentru contribuţia adusă la construcţia imaginii unora dintre cei mai importanţi avocaţi la nivel local.

Premiul special AvocatNet.ro pentru echipa anului în Criminal Business Law a fost acordat casei de avocatură Dănilă, Petre şi Asociaţii, pentru reprezentarea cu succes a unui însemnat portofoliu de clienţi în probleme ce ţin de dreptul penal al afacerilor.

Premiul special pentru notorietate a fost acordat avocatului Gabriel Biriş pentru implicarea activă în reformarea sistemului fiscal din România şi permanenta comunicare cu mass-media.

Premiul pentru echipa anului în contabilitate şi payroll a fost câştigat de către Finexepert Consulting.

Data articol: iunie 15, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam