Secțiune susținută de

Cum a fost la HR Summit Iași

Portal HR \ Actual \ Cum a fost la HR Summit Iași

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc cel mai important eveniment regional orientat către sfera resurselor umane din zona de est a Moldovei: HR Summit- ExpoConferința de Resurse Umane.

După o prima editie desfășurată în această primăvară în Cluj care a reunit 24 de speakeri și peste 140  specialiști din industria de resurse umane din întreaga țară, HR Summit Iași a venit ca o continuare firească pentru managerii și specialiștii HR din România.

Peste 120 de participanți care au avut ocazia de a se cunoaște reciproc și totodată de a dezbate teme actuale, relevante acestui segment și 13 speakeri cu o experiență de peste 10 ani în management&HR și-au dat întâlnire joi, 17 octombrie 2013, în Iași.

Pe parcursul evenimentului au fost puse în discuție 13 teme precum beneficiile fiscale ale salariaților, succesiune în management și talent management, motivarea angajaților, employement background screening, employee engagement, dezvoltarea personală și dezvoltarea personalului cu buget zero, iar expozanții acestei ediții s-au asigurat că vor prezenta participanților produsele și serviciile din portofoliul lor într-un mod cât mai interactiv.

HR Summit este cel mai important eveniment regional din România dedicat specialiștilor din industria de Resurse Umane și managerilor. ExpoConferința care se desfășoară anual în două locații (Iași și Cluj Napoca) a fost în 2013 cadrul perfect de întalnire pentru peste 300 de manageri și practicieni HR din peste 20 de orașe.

Data articol: octombrie 22, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam