Hot Now

Cum a fost la HR Summit

18 04 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.262 afisari

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc cea  mai mare ExpoConferință orientată către sfera resurselor umane din Transilvania: HR Summit, un eveniment marca Libero Events.

Aceasta prima ediție a reunit 24 de speakeri și peste 140  specialiști din acest domeniu din întreaga țară, care au avut ocazia de a se cunoaște reciproc și totodată de a dezbate teme actuale, relevante acestui segment.

Monica Vijeu – HR Director JTI România a prezentat linia de comunicare organizațională adoptată cu succes de către JTI România.

O alta temă abordată a fost “Employee Engagement”, prezentată de catre Doru Dinu pe baza unui studiu de caz realizat în 2013 de Dale Carnegie Training,  prezentat în premiera în România . În cadrul acestei prezentări s-a discutat despre longevitatea unui business și aportul angajaților dedicați în acest context.  În lipsa unei comunicări organizaționale eficiente care să motiveze angajații, spre exemplu, din 500 de firme  doar 4 reușesc să rămână pe piață mai mult de 100 de ani.

Totodată s-au abordat subiecte precum Employer Branding, Managementul Talentelor, Planificarea Strategică în HR, Optimizarea Organizațională, Mobile Recruitment, Managementul generației Y și Evidence-based coaching.

A doua zi a  ExpoConferinței a fost dedicată  celor 12  workshopuri. Bulent Duagi de la Adobe, Mihaela Feodorof- Yourway Counseling, Eliade Rotariu- DeKlausen, Ana Glavce- TNT Romania, Mihaela Stroe- Acta Nonverbal, Gabriela Dan- Temps, sunt doar cațiva dintre cei care au susținut aceste traininguri. 

“Oamenii de HR reprezintă un asset în cadrul companiilor. Sunt foarte puțini directori generali care care îșii dau seama de aspectul ăsta și cred că prin genul acesta de evenimente putem să conștientizăm acest lucru”, declara în închiderea conferinței Mihai Gavan, Sales Manager Romanian Software.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter