Hot Now

”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” – o nouă serie de conferințe ERUDIO cu Horia Roman Patapievici

27 05 2021, Portal HR , Comenteaza, 220 afisari

Sub conceptul Întâlnirile ERUDIO și alături de partenerii CBRE și BISM (fostul Maastricht School of Management), în zilele de 23, 30 iunie și 7 iulie 2021, pe Terasa Hilton (etajul 1), de la 16:00 la 19:30, ERUDIO va găzdui o nouă serie de trei conferințe despre ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” susținute de filosoful și scriitorul Horia Roman Patapievici.

Această nouă serie de conferințe va continua dezbaterea despre Încredere (23 iunie), Cunoaștere tacită (30 iunie) și Ce este capitalismul (7 iulie).

În concepția filosofului Horia Roman Patapievici, Încrederea nu este un sentiment privat, ci una din cărămizile esențiale ale construcției societății moderne, care e caracterizată prin dezvoltare și creștere economică. Aventura europeană a cuvântului ”încredere” acoperă apariția uneia dintre cele mai importante invenții europene – capitalismul.

Ce este capitalismul? Care sunt cauzele creșterii economice? Ce tipuri de cunoaștere avem nevoie să hrănim și să încurajăm în organizații pentru a crea prosperitate? Care este sursa ordinii politice moderne? Teoretic vorbind, se poate demonstra că încrederea este mai profitabilă decât neîncrederea. Dar în ce condiții? Sunt doar câteva dintre întrebările la care această nouă serie a conferințelor Întâlnirile ERUDIO va încerca să afle răspunsul.

În toamnă, sub aceeași temă centală, ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea”, va avea loc o nouă serie a conferințelor, pe temele Adevăr, Putere și Etic.

Taxa de participare per conferință este de 120 EURO + TVA/persoană. Se acordă reduceri de 5% pentru 2 conferințe, 10% pentru 3 sau mai multe conferințe.  

Mai multe detalii despre conferințe pe: http://www.erudio.ro/ro/erisma/intalnirile-erudio-seria-iii/   

Înscrieri la: contact@erudio.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista Biz a lansat ediția a 13-a a clasamentului celor mai active branduri în social media din România aduce în prim-plan 50 de branduri care fac performanță în digital. Top Social Brands 2021 este o analiză unică a peisajului social media din România, care scoate în evidență noile tendințe în domeniu, inovațiile realizate de brandurile […]

Detalii

În România, KPMG a lansat cea de-a 6-a ediție a „Ghidului privind detașarea internațională a lucrătorilor”, care include informații detaliate despre modificările aduse de noua Directivă privind detașările internaționale în fiecare stat membru. Chiar dacă anul 2020 a schimbat radical mobilitatea internațională așa cum o știam, a adus și noi obligații în ceea ce privește […]

Detalii

Săptămâna aceasta, pe 9-11 iunie, are loc DevTalks Reimagined, cel mai amplu eveniment de tehnologie din România. Păstrând formatul de expo-conferință, evenimentul va reuni developeri, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie pentru a lua parte la o experiență complexă desfășurată pe parcursul celor 3 zile: o agendă cu 15 scene tehnice, susținută de peste […]

Detalii

Mai mult de trei sferturi dintre companii intenționează să-și perfecționeze / recalifice până la 25% din forța de muncă în următorii trei ani. Până la 5,7 milioane de noi locuri de muncă ar putea fi create în toată Europa până în 2030 ca urmare a investițiilor accelerate în domeniul digital și al sustenabilității, însă liderii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter