Secțiune susținută de

”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” – serie de conferințe ERUDIO cu Horia Roman Patapievici

Portal HR \ Actual \ ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” – serie de conferințe ERUDIO cu Horia Roman Patapievici

Sub conceptul Întâlnirile ERUDIO și alături de partenerii CBRE și BISM (fostul Maastricht School of Management), în zilele de 23, 30 iunie și 7 iulie 2021, pe Terasa hotelulul Athenee Palace Hilton (etajul 1), de la 16:00 la 19:30, ERUDIO găzduiește a treia serie de trei conferințe despre ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” susținute de filosoful și scriitorul Horia Roman Patapievici.

Conferința de pe 23 iunie, pentru care încă se mai primesc înscrieri, va pune în dezbatere, din nou, subiectul Încrederii.

În concepția filosofului Horia Roman Patapievici, Încrederea nu este un sentiment privat, ci una din cărămizile esențiale ale construcției societății moderne, care e caracterizată prin dezvoltare și creștere economică. Aventura europeană a cuvântului ”încredere” acoperă apariția uneia dintre cele mai importante invenții europene – capitalismul.

În următoarele 2 conferințe din această serie va fi vorba despre Cunoașterea tacită (30 iunie) și despre Ce este capitalismul (7 iulie).

Taxa de participare per conferință este de 120 EURO + TVA/persoană. Se acordă reduceri de 5% pentru 2 conferințe, 10% pentru 3 sau mai multe conferințe.  

Mai multe detalii pe: http://www.erudio.ro/ro/erisma/intalnirile-erudio-seria-iii/.

Înscrieri la: contact@erudio.ro.

Data articol: iunie 15, 2021

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam