Secțiune susținută de

Curs de recrutare Hire Higher (17-18 noiembrie)

Portal HR \ Evenimente \ Curs de recrutare Hire Higher (17-18 noiembrie)

De peste 20 de ani lucrăm alături de voi în proiectele de recrutare și consultanță de management.

În acest moment, vă invităm să discutăm împreună despre employer și personal branding, rolul social media în procesele de recrutare 2.0, dar și strategii de selectie și intervievare astfel încât să descoperim rapid profilurile performante.

Traineri

Mădălina Peca și Matei Alecu, consultanți Career Advisor, au pregătit acest workshop pentru a împărtăși experiența acumulată în mii de procese de recrutare, dar și pentru a vă ajuta să descoperiți soluții noi la problemele pe care le puteți întâmpina.

Agenda cursului

1. Cum să integrăm Employer Branding & Personal Branding
2. Profilul de performanta al postului si Evaluarea
3. De la poveste la realitate

Accesați aici agenda detaliată.

Organizator:

Career Advisor

La cursurile Career Advisor au participat, in ultimii 5 ani, peste 100 de manageri si specialisti HR din companii precum Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications, Telekom Romania Communications, BRD Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Marfin Bank, RCI Leasing, Groupama, Carrefour Romania, Forever Living Products,  GDF Suez,  AstraZeneca, Roca Sanitare, Baneasa Developments, TNT, Mobexpert, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Top Factoring, Philips Romania, Edenred si multe altele.

Pentru detalii suplimentare despre curs, vă așteptăm mesajele pe  matei.alecu@careeradvisor.ro.

Save

Data articol: noiembrie 10, 2016

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam