Hot Now

Curs deschis de publicitate online

27 11 2012, Portal HR , Comenteaza, 5.235 afisari
Dacă ești Brand manager, marketing manager, proprietar de magazine online sau de afaceri pe Internet, buyer si planner media online, vânzator de media online / publisher online, specialist din agenții interactive, de media, de PR online etc., cursul de publicitate online ținut de Doru Panaitescu ar trebuie să fie pe lista ta de „lucruri de făcut”.
Ce conține cursul?
  • aplicații practice din strategiile de marketing și comunicare folosite în advertisingul online și digital.
  • creativitatea eficientă în campaniile de advertising în noile media digitale
  • avantajele oferite de noile oportunități de marketing prin tehnologia mobila
  • digital planning
  • tendințe în publicitatea în mediul online și mobil
  • soluții concrete de eficientizare a publicității online prin soluții de adserving
  • “tips and tricks” specifice industriei de online advertising
  • soluții concrete pentru magazine online, afaceri cu prezență online cât și pentru branduri din FMCG/retail/IT/auto/banking etc

Abordarea neconvenţională, structura logică şi foarte prietenoasă a cursului, dar şi exemplificările sau studiile de caz foarte  concludente, fac din cursul lui Doru Panaitescu o experienţă mai mult decât tentantă.

Putem vorbi despre o adevărată invitaţie la aprofundarea unor noţiuni, tipuri de strategie şi activităţi uzuale în publicitatea online.

Numărul temelor şi maniera de predare a informaşiilor cuprinse în curs îl fac foarte accesibil mai multor categorii de specialişti implicaţi în industria comunicării.

Cursurile vor fi organizate in urmatoarele zile:

Curs intensiv de publicitate online (12 module) se desfășoară în București pe 4-5 decembrie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

Ca noutate, cursurile ținute începând cu luna octombrie 2012 au 12 în loc de 10 module în cele două zile de curs, acoperind mai bine și mai mult problematica actuală a campaniilor de publicitate online. Suplimentar, în pachetul de curs intră și un pachet de 4 ore de consultanță oferite separat fiecărui cursant, la maxim două luni după efectuarea propriu-zisă a cursului.

Având în vedere numărul limitat de locuri, vă recomandăm să vă înscrieți din timp. Pentru înscrieri puteți folosi formularul de inscriere de pe site (nu uitați să menționați în rubrica de observații perioada pentru care va înscrieți).

Abonații PortalHR beneficiază de o ofertă specială: o reducere de 15% față de prețul de listă dacă introduc în câmpul de reducere din formularul de înscriere codul „HR12”.  De asemenea, prețul de listă al cursului a fost rotunjit în favoarea clientului, factura fiind nepurtătoare de TVA. Reducerea este valabilă pentru ediția din 4-5 decembrie 2012.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter