Hot Now

Curs deschis de publicitate online

27 11 2012, Portal HR , Comenteaza, 5.718 afisari
Dacă ești Brand manager, marketing manager, proprietar de magazine online sau de afaceri pe Internet, buyer si planner media online, vânzator de media online / publisher online, specialist din agenții interactive, de media, de PR online etc., cursul de publicitate online ținut de Doru Panaitescu ar trebuie să fie pe lista ta de „lucruri de făcut”.
Ce conține cursul?
  • aplicații practice din strategiile de marketing și comunicare folosite în advertisingul online și digital.
  • creativitatea eficientă în campaniile de advertising în noile media digitale
  • avantajele oferite de noile oportunități de marketing prin tehnologia mobila
  • digital planning
  • tendințe în publicitatea în mediul online și mobil
  • soluții concrete de eficientizare a publicității online prin soluții de adserving
  • “tips and tricks” specifice industriei de online advertising
  • soluții concrete pentru magazine online, afaceri cu prezență online cât și pentru branduri din FMCG/retail/IT/auto/banking etc

Abordarea neconvenţională, structura logică şi foarte prietenoasă a cursului, dar şi exemplificările sau studiile de caz foarte  concludente, fac din cursul lui Doru Panaitescu o experienţă mai mult decât tentantă.

Putem vorbi despre o adevărată invitaţie la aprofundarea unor noţiuni, tipuri de strategie şi activităţi uzuale în publicitatea online.

Numărul temelor şi maniera de predare a informaşiilor cuprinse în curs îl fac foarte accesibil mai multor categorii de specialişti implicaţi în industria comunicării.

Cursurile vor fi organizate in urmatoarele zile:

Curs intensiv de publicitate online (12 module) se desfășoară în București pe 4-5 decembrie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

Ca noutate, cursurile ținute începând cu luna octombrie 2012 au 12 în loc de 10 module în cele două zile de curs, acoperind mai bine și mai mult problematica actuală a campaniilor de publicitate online. Suplimentar, în pachetul de curs intră și un pachet de 4 ore de consultanță oferite separat fiecărui cursant, la maxim două luni după efectuarea propriu-zisă a cursului.

Având în vedere numărul limitat de locuri, vă recomandăm să vă înscrieți din timp. Pentru înscrieri puteți folosi formularul de inscriere de pe site (nu uitați să menționați în rubrica de observații perioada pentru care va înscrieți).

Abonații PortalHR beneficiază de o ofertă specială: o reducere de 15% față de prețul de listă dacă introduc în câmpul de reducere din formularul de înscriere codul „HR12”.  De asemenea, prețul de listă al cursului a fost rotunjit în favoarea clientului, factura fiind nepurtătoare de TVA. Reducerea este valabilă pentru ediția din 4-5 decembrie 2012.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter