Secțiune susținută de

„Da, se poate!” cu Sergiu Rusu

Portal HR \ Evenimente \ „Da, se poate!” cu Sergiu Rusu

Centrul Seeds for Happiness continuă seria de conferinţe inspiraţionale “Da, se poate!” şi te invită să cunoşti oameni care nu trăiesc doar pentru ei, ci acţionează cu generozitate şi compasiune, contribuind astfel la creşterea gradului de împlinire şi fericire autentică a celor din jur.

Conferinţă inspiraţională, cu acces direct la oameni care au reuşit să facă o schimbare notabilă în viaţa lor. O călătorie către Umanitatea noastră simplă, profundă, autentică.

Sergiu_Rusu_afis_NOUCând? Marţi 18 februarie, între orele 19:30 – 21:00

Speaker? Sergiu Rusu

Cost? 30 ron

Pentru înscrieri şi detalii suplimentare:

Claudia Damoc, Communication&Event Manager

021.3374822; 0721.269590

info@seedsforhappiness.ro

www.seedsforhappiness.ro

Detalii despre conferinţa “Da, se poate!”, cu Sergiu Rusu

O viaţă normală care a trebuit redefinită în 2012, după ce a suferit 3 amputaţii consecutive ale membrelor inferioare ca urmare a unei boli autoimune. Recuperarea fizică, dar mai ales cea sufletească a fost un proces lung şi dificil.

Despre această experienţă Sergiu spune: a fost dificil să mă accept aşa cum sunt acum, să-mi redefinesc „normalitatea”, să mă reintegrez, să accept ce nu mai pot face şi să redefinesc viitorul. Acum ştiu că „devenim ceea ce gândim că devenim”.

O poveste uluitoare despre suferinţă, răbdare, acceptare şi determinare. Inspiraţie pentru toţi cei care vor să afle cum se pot depăşi obstacole greu de învins.

Data articol: februarie 12, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam