Hot Now

Daniel Goleman – la București pe 25 septembrie

11 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.356 afisari

Extreme Training si Learning Network vă invită la evenimentul de business al anului 2013. Se spune că leadership-ul inspirat face ca oamenii și proiectele lor să meargă mai departe. Liderii adevărați ne emoționează și ne inspiră sa ne implicam si să ne punem la contribuție cele mai valoroase resurse interioare.

Când încercăm să explicăm de ce sunt așa eficace în proiectele lor, vorbim despre strategie, viziune sau idei puternice, dar realitatea este mult mai complexă de atât.

Care este ingredientul esențial care face diferența? Răspunsul este acela că marii lideri lucrează cu și pentru oameni și o fac prin intermediul emoțiilor.

Fie că e vorba despre implementarea inițiativelor strategice, operaționale sau de mobilizarea și motivarea echipei pentru atingerea obiectivelor comune, liderii de succes investesc emoțional.

Liderul este BUSOLA EMOTIONALĂ A ORGANIZAȚIEI

Când un lider își face treaba excepțional este considerat carismatic. Se subînțelege că reacția emoțională pozitivă sau negativă a echipei este principala sarcină a unui conducător, fie că el o gestionează intențional sau întâmplător și cu asta discuția despre emoții se termină pentru că este considerată mai degrabă personală.

În acest eveniment Daniel Goleman prezintă perspectiva potrivit căreia emoțiile contează, sunt prezente și au un rol semnificativ la locul de muncă, la fel ca în orice alt ritual cotidian.

Mai mult decat atât, ele pot fi gestionate, analizate, atât în folosul personal al angajaților, cât și din punctul de vedere al bunului mers al organizației.

Autorul conceptului de inteligență emoțională va pune în discuție, astfel, punctele esențiale ale succesului în leadership, și va împărtăși participanților metode consacrate de dezvoltare a leadershipului. El va arata cum pot fi imbinate și folosite inteligența emoțională și cea socială pentru a obține performanța organizațională dorită.

Iată elementele-cheie în jurul cărora se va concentra evenimentul din 25 septembrie:

• Leadership inspirațional

• Arta lucrului în echipă și a colaborarii grație conștientizării relațiilor sociale și a gestionării lor eficace

• Conștientizarea propriilor emoții, impulsuri, motivații și aspirații pentru a lua cele mai bune decizii

• Arta îmbinării și armonizării IQ&EQ

• Dezvoltarea și perfecționarea personală în domeniul IE

Cui se adresează evenimentul?

  • top managementului
  • angajaților cu potențial de avansare
  • executivilor de resurse umane
  • antreprenorilor
  • profesorilor, trainerilor, mentorilor și coachilor
  • celor care își propun să acceadă către o funcție de conducere
  • celor interesați de psihologie, inteligență emotională sau leadership

Vă așteptăm la un eveniment deosebit de învățare!

Aflați mai multe detalii și înscrieți-vă aici.

 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Talentul continuă să fie un element cheie, iar în noua realitate a muncii, capacitatea de a crea condiții colaborative pentru talente crește în importanță. Centrele de inovație importante continuă să se dezvolte și în afara ecosistemului Silicon Valley. Abilitatea de a crea conditii pentru dezvoltarea acestora face diferența între economii cu valoare adaugată mare și […]

Detalii

Majoritatea consumatorilor (83%) spun că firmele ar trebui să fie proactive și preocupate constant de politicile de mediu, sociale și de guvernanță corporativă (ESG), iar 76% arată că vor întrerupe relația cu companii care nu tratează bine angajații, mediul înconjurător sau comunitatea în care își desfășoară activitatea, potrivit sondajului “Consumer Intelligence on ESG” realizat de […]

Detalii

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei vacanțe reușite sunt lecturile. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să puneți în bagaj, avem noi câteva sugestii proaspăt ieșite din tipar. 1. Mentalitatea de cercetaș de Julia Galeff Despre carte: Când vine vorba despre convingerile oamenilor, știm că ei văd ce vor să vadă. Cu alte […]

Detalii

În perioada 6-15 iulie 2021, tineri din 10 țări europene explorează împreună care sunt abilitățile de care următoarele generații vor avea nevoie pentru a se adapta la joburile din viitor, în cadrul unei mobilități co-finanțate prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Zece organizații de tineret care activează la nivelul Uniunii Europene, Republica Macedoniei de Nord […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter