Hot Now

Daniel Goleman – la București pe 25 septembrie

11 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.612 afisari

Extreme Training si Learning Network vă invită la evenimentul de business al anului 2013. Se spune că leadership-ul inspirat face ca oamenii și proiectele lor să meargă mai departe. Liderii adevărați ne emoționează și ne inspiră sa ne implicam si să ne punem la contribuție cele mai valoroase resurse interioare.

Când încercăm să explicăm de ce sunt așa eficace în proiectele lor, vorbim despre strategie, viziune sau idei puternice, dar realitatea este mult mai complexă de atât.

Care este ingredientul esențial care face diferența? Răspunsul este acela că marii lideri lucrează cu și pentru oameni și o fac prin intermediul emoțiilor.

Fie că e vorba despre implementarea inițiativelor strategice, operaționale sau de mobilizarea și motivarea echipei pentru atingerea obiectivelor comune, liderii de succes investesc emoțional.

Liderul este BUSOLA EMOTIONALĂ A ORGANIZAȚIEI

Când un lider își face treaba excepțional este considerat carismatic. Se subînțelege că reacția emoțională pozitivă sau negativă a echipei este principala sarcină a unui conducător, fie că el o gestionează intențional sau întâmplător și cu asta discuția despre emoții se termină pentru că este considerată mai degrabă personală.

În acest eveniment Daniel Goleman prezintă perspectiva potrivit căreia emoțiile contează, sunt prezente și au un rol semnificativ la locul de muncă, la fel ca în orice alt ritual cotidian.

Mai mult decat atât, ele pot fi gestionate, analizate, atât în folosul personal al angajaților, cât și din punctul de vedere al bunului mers al organizației.

Autorul conceptului de inteligență emoțională va pune în discuție, astfel, punctele esențiale ale succesului în leadership, și va împărtăși participanților metode consacrate de dezvoltare a leadershipului. El va arata cum pot fi imbinate și folosite inteligența emoțională și cea socială pentru a obține performanța organizațională dorită.

Iată elementele-cheie în jurul cărora se va concentra evenimentul din 25 septembrie:

• Leadership inspirațional

• Arta lucrului în echipă și a colaborarii grație conștientizării relațiilor sociale și a gestionării lor eficace

• Conștientizarea propriilor emoții, impulsuri, motivații și aspirații pentru a lua cele mai bune decizii

• Arta îmbinării și armonizării IQ&EQ

• Dezvoltarea și perfecționarea personală în domeniul IE

Cui se adresează evenimentul?

  • top managementului
  • angajaților cu potențial de avansare
  • executivilor de resurse umane
  • antreprenorilor
  • profesorilor, trainerilor, mentorilor și coachilor
  • celor care își propun să acceadă către o funcție de conducere
  • celor interesați de psihologie, inteligență emotională sau leadership

Vă așteptăm la un eveniment deosebit de învățare!

Aflați mai multe detalii și înscrieți-vă aici.

 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter