Hot Now

Daniel Goleman – la București pe 25 septembrie

11 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.165 afisari

Extreme Training si Learning Network vă invită la evenimentul de business al anului 2013. Se spune că leadership-ul inspirat face ca oamenii și proiectele lor să meargă mai departe. Liderii adevărați ne emoționează și ne inspiră sa ne implicam si să ne punem la contribuție cele mai valoroase resurse interioare.

Când încercăm să explicăm de ce sunt așa eficace în proiectele lor, vorbim despre strategie, viziune sau idei puternice, dar realitatea este mult mai complexă de atât.

Care este ingredientul esențial care face diferența? Răspunsul este acela că marii lideri lucrează cu și pentru oameni și o fac prin intermediul emoțiilor.

Fie că e vorba despre implementarea inițiativelor strategice, operaționale sau de mobilizarea și motivarea echipei pentru atingerea obiectivelor comune, liderii de succes investesc emoțional.

Liderul este BUSOLA EMOTIONALĂ A ORGANIZAȚIEI

Când un lider își face treaba excepțional este considerat carismatic. Se subînțelege că reacția emoțională pozitivă sau negativă a echipei este principala sarcină a unui conducător, fie că el o gestionează intențional sau întâmplător și cu asta discuția despre emoții se termină pentru că este considerată mai degrabă personală.

În acest eveniment Daniel Goleman prezintă perspectiva potrivit căreia emoțiile contează, sunt prezente și au un rol semnificativ la locul de muncă, la fel ca în orice alt ritual cotidian.

Mai mult decat atât, ele pot fi gestionate, analizate, atât în folosul personal al angajaților, cât și din punctul de vedere al bunului mers al organizației.

Autorul conceptului de inteligență emoțională va pune în discuție, astfel, punctele esențiale ale succesului în leadership, și va împărtăși participanților metode consacrate de dezvoltare a leadershipului. El va arata cum pot fi imbinate și folosite inteligența emoțională și cea socială pentru a obține performanța organizațională dorită.

Iată elementele-cheie în jurul cărora se va concentra evenimentul din 25 septembrie:

• Leadership inspirațional

• Arta lucrului în echipă și a colaborarii grație conștientizării relațiilor sociale și a gestionării lor eficace

• Conștientizarea propriilor emoții, impulsuri, motivații și aspirații pentru a lua cele mai bune decizii

• Arta îmbinării și armonizării IQ&EQ

• Dezvoltarea și perfecționarea personală în domeniul IE

Cui se adresează evenimentul?

  • top managementului
  • angajaților cu potențial de avansare
  • executivilor de resurse umane
  • antreprenorilor
  • profesorilor, trainerilor, mentorilor și coachilor
  • celor care își propun să acceadă către o funcție de conducere
  • celor interesați de psihologie, inteligență emotională sau leadership

Vă așteptăm la un eveniment deosebit de învățare!

Aflați mai multe detalii și înscrieți-vă aici.

 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Supermarket, miercuri, 25 martie, ora 10.00, adică cu două ore înainte de ora de început a interdicției de circulație liberă. Magazinul plin, toți angajații văzându-și liniștiți de treabă, aranjând marfa pe rafturi, făcând curățenie, glumind, o oază de normalitate Mersul la cumpărături rămâne zilele astea una dintre puținele situații care amintesc de viața normală, înainte […]

Detalii

Executivul a decis de curând că, în contextul actual al stării de urgență, cei care vor să obțină anumite beneficii la care au dreptul prin lege trebuie să o poată face și electronic, nu doar la ghișeu. Prin urmare, au impus tuturor primăriilor și altor autorități să primească documentele de la solicitanți în mod electronic, […]

Detalii

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți […]

Detalii

Ca urmare a crizei actuale, când o mare parte din activitate s-a transferat în online, Learning Architect a lansat o varietate de servicii de learning și engagement dedicate angajaților din companii: webinarii interactive facilitate live (Virtual Soft Skills for Real People și Sesiuni de psihoeducație), Work From Home Team Engagement Kit și content (pastile video […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter