Secțiune susținută de

Daniela Burca preia funcția de Chief Operating Officer a companiei Prysmian România, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din țară și din Europa

Portal HR \ On the move \ Daniela Burca preia funcția de Chief Operating Officer a companiei Prysmian România, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din țară și din Europa

Prysmian România, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din țară și din Europa, a nominalizat-o pe Daniela Burca în funcția de Chief Operating Officer a companiei.

Daniela Burca are mai mult de 16 ani experiență în diferite poziții de conducere, ultima fiind cea de Director Operațional la Emerson Cluj, unde a avut responsabilități de leadership și a dezvoltat o organizație competitivă și cost-eficientă care susține atât cerințele locale, dar și nevoile de business la nivel european.

Din noua poziție, Daniela Burca va coordona operațiunile Prysmian din România, cu un rol activ în dezvoltarea celor două fabrici din Slatina: fabrica de energie Prysmian și fabrica de telecom Prysmian.

”Mă bucur să fac parte dintr-un proiect atât de ambițios cum este Prysmian România. Cred că fabricile românești Prysmian de la Slatina sunt un etalon pentru standardele de producție la nivelul întregului grup și că vor atinge și menține noile cerințe de eficiență energetică. Pentru mine Prysmian reprezintă angajamentul și provocarea de a demonstra că fabricile din România pot fi competitive și pot furniza produse esențiale pentru fiecare din casele noastre”, a declarat Daniela Burca, Chief Operating Officer România.

Daniela Burca este licențiată în economie, cu un master în Business Development Management la Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca. În 2022, ea a finalizat programul MBA al Universității Hull, din Marea Britanie.

Prysmian România este cel mai important producător de fibră optică din Europa și unul din cei mai mari producători de cabluri pentru construcții, rețele de energie, cabluri de înaltă și foarte înaltă tensiune și pentru energie regenerabilă. În fabricile Prysmian din Slatina lucrează peste 1.300 de angajați.

În acest an Prysmian a deschis la Slatina un Centru de Excelență în IT, cu specialiști români, al cărui rol este acela de a administra diverse programe și oportunități din cadrul întregului grup.  

Data articol: noiembrie 20, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam