Secțiune susținută de

De Crăciunul acesta, fii tu cel care pune pe primul loc dorințele amânate ale angajaților

Portal HR \ Jolly time \ De Crăciunul acesta, fii tu cel care pune pe primul loc dorințele amânate ale angajaților

Viața ne oferă mereu motive să amânăm ce ne dorim. Visurile noastre se pierd uneori în agitația de zi cu zi. Prioritizăm proiecte și task-uri și ne gândim că vom avea suficient timp mai târziu să ne ocupăm și de noi. Este abordarea multora dintre angajați, care aleg să prioritizeze mereu altceva sau pe altcineva înaintea propriei persoane. Fără să știe că și ei sunt la fel de importanți. 

Craciunul este o oportunitate foarte bună pentru angajatori să-și arate grija față de angajați, să-i ajute să-și transforme visurile în realitate oferindu-le Cardul Cadou Edenred. Ei câștigă libertatea de a-și alege în sfârșit cadoul perfect pentru ei, iar angajatorii câștigă loialitatea lor, recunoștința și o echipă mai motivată. În plus, compania beneficiază de scutire totală la taxele sociale, în limita a 300 lei per angajat și/sau copil minor al acestuia, deductibilitate în limita a 5% din fondul anual de salarii și acces la cea mai variată și vastă rețea de comercianți parteneri

Concurs Edenred

Pentru un avans în îndeplinirea dorințelor amânate, Edenred a lansat un concurs pe pagina de Instagram. Concursul funcționează ca un calendar de avdent – în fiecare zi Edenred împlinește o dorință.

Participanții sunt invitați să spună ce dorințe și-au amânat într-un comentariu la postarea zilnică de Concurs. La finalul fiecărei zi sunt centralizate sutele de comentarii și, săptămânal, are loc o tragere la sorți.  

Fiecare zi a concursului aduce oportunități noi și surprize plăcute, cu daruri sub formă de vouchere care pot fi folosite în  magazine de beauty și modă, la cursuri pentru diferite pasiuni, în magazine de mobilă, pentru copii sau dedicate sportului. 

Ce este calendarul de Advent?

Calendarul de Advent este o tradiție creștină ce marchează perioada de anticipare a nașterii lui Isus Hristos, de înaintea Crăciunului. Originea acestui obicei este în Germania secolului al XIX-lea. Primul calendar de Advent comercializat a fost creat în 1903 de Gerhard Lang, inițiatorul unei tradiții pe care o experimentase în copilărie. Inițial, calendarele aveau imagini religioase, dar ulterior au evoluat pentru a include ciocolată sau mici cadouri în casete sau săculeți numerotați. Popularitatea acestora a crescut, devenind o tradiție iubită și răspândindu-se la nivel mondial.

Astăzi, calendarele de Advent se prezintă în diverse forme, inclusiv cu lumânări, pungi de hârtie sau cutii mici. Cei care au un astfel de calendar deschid zilnic un compartiment pentru a descoperi surprizele pregătite pentru fiecare zi din decembrie, până la Crăciun.

Cardurile cadou Edenred

Perioada sărbătorilor de iarnă este momentul perfect pentru a ne reuni cu cei dragi, familia și prietenii, și pentru a împărtăși bucuria oferirii de cadouri. Adesea, găsirea cadoului potrivit poate fi o provocare, inclusiv atunci când ne dorim să ne răsfățăm pe noi înșine. Pentru a aduce flexibilitate în experiența cumpărăturilor, unde atât primirea, cât și oferirea de cadouri sunt surse de bucurie, este esențial să știți că un beneficiu de tip card cadou oferit de companie deschid ușa către o varietate de magazine partenere. Acestea includ experiențe unice, cursuri pentru a-ți îngriji pasiunile, precum și posibilitatea de a achiziționa gadgeturi sau haine, printre multe altele.

Pentru cumpărăturile de Crăciun, Cardul Cadou Edenred îți permite să verifici soldul disponibil și să monitorizezi tranzacțiile la toți partenerii afiliați. Această transparență în privința utilizării cardului îți oferă încrederea și eficiența de a gestiona resursele financiare în timp real.

Mai mult decât atât, utilizarea acestor carduri cadou în rețeaua de parteneri poate aduce beneficii suplimentare, precum promoții exclusive, reduceri speciale sau oferte personalizate. Astfel, te bucuri nu doar de versatilitatea cardului, ci și de acces la o gamă diversificată de avantaje, contribuind la maximizarea beneficiilor oferite de această formă inovatoare de recompensă din partea companiei tale.

Materialul prezentat face parte dintr-o serie dedicată PortalHR și susținută de Edenred pentru a descoperi beneficiile cardurilor tematice dedicate angajaților din companii. 

Data articol: decembrie 12, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam