Secțiune susținută de

De la specialist, la partener strategic în mediul de business autohton

Portal HR \ Evenimente \ De la specialist, la partener strategic în mediul de business autohton

Într-o lume în care specialistul de Resurse Umane trebuie să creeze în organizația sa un cadru pentru recunoașterea, susținerea și recompensarea performanței, iar totul trebuie să se bazeze pe echitate internă și competivitate, punându-se accent pe dezvoltarea managerială și leadership, este nevoie de o continuă adaptare și deschidere față de ideile noi.

Pe masură ce schimbarea se impune ca o necesitate în mediul business autohton și rolul specialistului de Resurse Umane devine extrem de important. Prin discuțiile pe care aceștia le poartă cu angajații și top managementul, pot idetifica nevoile reale ale organizației, pot susține dezvoltarea echipelor și ajută considerabil la creșterea sustenabilă a businessului din care fac parte.

iasi hr summit bg news (1)Poziționarea HR-ului ca partener strategic al business-ului pe care îl deservește este strâns legată de modalitatea în care acesta construiește și consolidează relația cu celelalte departamente, de atitudinea sa proactivă și, mai ales, de modalitatea în care reușește să își gestioneze contribuția, astfel încât să îi aducă rezultatele dorite.

Un mediu ideal în care specialiștii HR pot învăța din experiența altora, pot afla care sunt noile tendințe și practici din HR, dar mai ales, pot afla cum se pot transforma în parteneri strategici ai organizațiilor, este HR Summit.

speakeri HR SUmmit IasiDupa șapte ediții de succes, HR Summit, cea mai mare platformă regională dedicată industriei de Resurse Umane din România, revine la Iași pe 8-9 octombrie cu o nouă ediție, unde reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din România și-au anunțat deja prezența. Radu Panait (Resourcing Manager IBM), Nicoleta Capătă (HR Director Flanco) și Delia Sofonea (HR Director eMAG) sunt doar o parte din speakerii prezenți în acestă toamnă, la HR Summit Iași.

Pentru două zile HR Summit Iași va găzdui peste 140 de specialiști în Resurse Umane, manageri, consultanți, furnizori de servicii HR, dar și pasionați ai acestui domeniu. Prezentările, sesiunile de debate și wokrshop-urile organizate vor aduce și de această dată, în fața celor din sală, specialiști din cele mai importante companii din România, pentru a-i ajuta pe participanți să găsească soluții sau idei pentru dezvoltarea propriei organizații.

Pentru a fi la curent cu promoțiile care rulează în acest moment dar și cu agenda evenimentului, accesează www.iasi.hrsummit.ro.

Data articol: iulie 8, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam