Hot Now

Descoperă cum te ajută produsele AIESEC în carieră

07 09 2023, Portal HR , Comenteaza, 89 afisari

Ți-ai dorit să pleci în străinătate, să descoperi și să experimentezi alte stiluri de viață din alte țări? 

Te-ai gândit vreodată că poți avea parte de o experiență unică, care va avea un efect asupra viații tale nu numai la nivel profesional, cât și cultural? 

Sau poate îți dorești să faci parte dintr-o asociație care îți poate oferi toate aceste șanse, plus cunoștințe și abilități care să te sprijine în viitoarea carieră?

AIESEC București este una dintre cele mai mari organizații internaționale de tineri pentru tineri, cu membri din peste 2400 de universități și 110 țări și ne concentrăm pe dezvoltarea leadership-ului prin experiențe practice și interculturale. Pe scurt, dorim să investim în potențialul tineretului românesc și să aducem companiile și mediul de business mai aproape de studenții din București.

Cum facem acest lucru?

În acest sens, pentru a avea un impact asupra unei game cât mai largi de oameni și comunități, oferim posibilitatea tinerilor studenți (și nu numai) de a pleca în străinătate pentru a lucra ca voluntari în diferite medii și instituții, de a-și acumula experiențe printr-un internship în afară, sau chiar de a deveni membri al asociației noastre, AIESEC. 

Astfel: 

  • Prin Global Volunteer, poți lua decizia de a te îmbarca într-o experiență internațională, unde vei lucra ca voluntar timp de 6-8 săptămâni pe un anumit proiect, care la rândul lui se bazează pe unul din cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, stabilite de ONU.
  • Prin Global Talent, îți poți alege un internship în străinătate pe care îl poți practica pe o perioadă de 2 luni, 6 luni sau un an (respectiv 12-18 luni), la o companie care îți va oferi mai multă experiență în domeniul de interes sau în care deja activezi.
  • Iar prin Membership, invităm fiecare student sau tânăr să ni se alăture asociației, pentu a interacționa cu oameni diverși, pentru a testa posibilitățile și acumula cunoștințe, dar și pentru a căpăta o experiență de neuitat alături de noi!

Dacă ți-am atras atenția și dorești să îți dezvolți abilitățile vitale pentru viitoarea ta carieră, înscrie-te pe site-ul: https://aiesec.org.ro/ , unde poți afla mai multe detalii despre activitățile și beneficiile noastre. Impact your life with us!

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter