Secțiune susținută de

Descoperă MBA-ul care ți se potrivește

Portal HR \ Evenimente \ Descoperă MBA-ul care ți se potrivește

Pe 19 noiembrie va avea loc la Bucuresti, la Hotel Intercontinental, evenimentul Access MBA. Cunoscut și recunoscut în mediul educațional, evenimentul le oferă tuturor celor interesați ocazia de a afla mai multe despre situația actuală a MBA-urilor la care pot avea acces. Elita școlilor internaționale de business se va întâlni față în față cu candidații calificați din România.

Access MBA îi va ajuta efectiv pe candidați să aleagă programul potrivit pentru ei. La eveniment participă școli internaționale de business care doresc să recruteze candidați locali pentru programele MBA pe care le pun la dispoziție. Formatul unic în care se va desfășura evenimentul (One-to-One) este o modalitate eficientă de a identifica pentru fiecare candidat care îndeplinește criteriile de admitere programul care i se potrivește.

Atunci când se înregistrează online, candidații sunt rugați să ofere cât mai multe informații despre profilul personal și profesional. Înainte de evenimentul efectiv, Access MBA identifică profilele de candidați potrivite fiecărui program de MBA, astfel ca în timpul evenimentului candidații să poată discuta cu Directorii de admitere la programele de MBA în ședințe de câte 20 de minute.

Participanții la eveniment pot de asemenea beneficia de sesiuni de orientare gratuite ghidate de consultanții Access MBA și de consilierii testului GMAT.

La Access MBA participă universități de top: London Business School, INEAD, HEC Paris, SDA Bocconi, IE Business School, Hult International Business School și multe altele.

Evenimentul Access MBA București are loc sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 09:00 – 16:30, la Hotel Intercontinental Bucharest.

Află mai multe detalii și înscrie-te acum gratuit la Access MBA.

Data articol: noiembrie 10, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam