Hot Now

Descoperă MBA-ul care ți se potrivește

10 11 2011, Portal HR , Comenteaza, 3.325 afisari

Pe 19 noiembrie va avea loc la Bucuresti, la Hotel Intercontinental, evenimentul Access MBA. Cunoscut și recunoscut în mediul educațional, evenimentul le oferă tuturor celor interesați ocazia de a afla mai multe despre situația actuală a MBA-urilor la care pot avea acces. Elita școlilor internaționale de business se va întâlni față în față cu candidații calificați din România.

Access MBA îi va ajuta efectiv pe candidați să aleagă programul potrivit pentru ei. La eveniment participă școli internaționale de business care doresc să recruteze candidați locali pentru programele MBA pe care le pun la dispoziție. Formatul unic în care se va desfășura evenimentul (One-to-One) este o modalitate eficientă de a identifica pentru fiecare candidat care îndeplinește criteriile de admitere programul care i se potrivește.

Atunci când se înregistrează online, candidații sunt rugați să ofere cât mai multe informații despre profilul personal și profesional. Înainte de evenimentul efectiv, Access MBA identifică profilele de candidați potrivite fiecărui program de MBA, astfel ca în timpul evenimentului candidații să poată discuta cu Directorii de admitere la programele de MBA în ședințe de câte 20 de minute.

Participanții la eveniment pot de asemenea beneficia de sesiuni de orientare gratuite ghidate de consultanții Access MBA și de consilierii testului GMAT.

La Access MBA participă universități de top: London Business School, INEAD, HEC Paris, SDA Bocconi, IE Business School, Hult International Business School și multe altele.

Evenimentul Access MBA București are loc sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 09:00 – 16:30, la Hotel Intercontinental Bucharest.

Află mai multe detalii și înscrie-te acum gratuit la Access MBA.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter