Secțiune susținută de

DevCon Live – cel mai amplu hub de evenimente online dedicat pasionaților de tehnologie va avea loc în noiembrie

Portal HR \ Evenimente \ DevCon Live – cel mai amplu hub de evenimente online dedicat pasionaților de tehnologie va avea loc în noiembrie

Toamna aceasta, comunitatea IT din România este invitată să participe la DevCon Live – cea mai mare serie de conferințe de tehnologie, desfășurate în mediul online. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live este un hub de tehnologie ce va fi activ toată luna noiembrie  și va susține 4 săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity. Cea de-a doua ediție  va reuni, în online de această dată, peste 5000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali, de la companii de renume precum Facebook, Google, Spotify, JetBrains sau Red Hat, de la care participanții vor putea afla noutăți din industrie, dar și exemple de bune practici.

„Fiind deja pionieri ai DevTalks Reimagined, singurul eveniment online din această primăvară care a adus împreună, timp de 3 zile, peste 5000 de participanți, 100 de speakeri, 20 de companii IT partenere și o zonă interactivă formată din 58 de standuri expoziționale, ne-am adunat din nou forțele și pregătim cu entuziasm următorul eveniment online  – am pus linie de pauza DevCon Live 2020. La această ediție ne-am propus să dezvoltăm un hub de tehnologie, un loc resursă pentru comunicatea IT creat printr-o serie de evenimente online organizate pe toata durata lunii noiembrie. Astfel, sub umbrela DevCon Live, fiecare săptămână va reprezenta o experiență complexă oferită de conferințe, masterclass-uri, workshop-uri și evenimente personalizate organizate alături de companii de top din industrie și hackathoanele DevHacks prin care ne dorim să susținem societatea cu dezvoltarea unor soluții de impact.” –  Andreea Tudorache, Project Manager DevCon Live

În perioada 3 – 27 noiembrie,, DevCon Live online va oferi paricipanților acces la ultimele noutăți din industria IT, prezentate prin intermediul conferințelor, workshop-urilor, masterclass-urilor, dar și printr-o serie de evenimente personalizate cu agende construite în jurul celor mai dorite tehnologii, oferind astfel participanților resurse, tips & tricks și sesiuni live de întrebări cu speakeri locali de la companii de top din România. În plus, parte din experiența DevCon Live vor fi și hackathoanele DevHacks, un eveniment de tradiție pentru comunitatea locală prin care echipe formate din programatori, testeri, designeri și nu numai, lucrează timp de 24 de ore pentru a dezvolta soluții de impact pentru nevoile actuale din societate.

Astfel fiecare săptămână va avea ca focus zone dedicate din domeniul tehnologiei precum:

  • Java Week, 3-7 noiembrie
  •  JavaScript Week, 10-14 noiembrie
  •  Web&Mobile Week, 17-21 noiembrie
  • Cybersecurity Week, 24-28 noiembrie

Unul dintre elementele cheie ale evenimentelor organizate sub umbrela DevTalks este reprezentat de momentele și zonele dedicate networking-ului susținute prin intermediul standurilor expoziționale și a zonelor conexe. În cadrul DevCon Live participanții vor putea să exploreze standuri 3D pentru a discuta live cu reprezentanți ai companiilor partenere, vor putea participa la concursuri și vor interacționa cu ceilalți participanți și speakeri prezenți la eveniment. În plus, parte din experiența DevCon Live va fi și zona dedicată Women in Tech Area.

Mai multe detalii despre structura și agenda evenimentului și modalități de participare pot fi accesate pe site-ul oficial www.dev-con.ro.

Data articol: septembrie 29, 2020

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam