Hot Now

Dincolo de auto-motivare

03 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.784 afisari

Cât timp trece de la momentul când visezi până la momentul când acționezi pentru visul tău? Cât de mult te preocupi de planificarea atingerii visului tău? De ce ai avea nevoie acum pentru ca visul tău să devină realitate?

Coaching Support Group revine oficial din vacanța de vară și ne face o invitație specială la evenimentul de joi, 12 septembrie, când ne-au pregătit o surpriză pe măsura reluării întâlnirilor lunare cu care ne-au obișnuit. Au deosebita plăcere să îl prezinte pe invitatul întâlnirii de joi, Andrei Roșu – manager de top în multinațională de 11 ani, atlet de anduranță (ultra maraton și ultra triatlon) înscris deja în Cartea Recordurilor pentru „Timpul cel mai rapid de alergare a 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente” și tată adorabil a 2 copii fericiți.

Împreună cu Andrei vom împărtăși lucruri simple pe care le putem face pentru:

 – alegerea și atingerea obiectivelor;

 – declanșarea procesului de schimbare; 

 – construirea de obiceiuri care să ne ajute pe termen lung. 

Așadar nu amâna înscrierea la evenimentul din 12 septembrie și te vei găsi cu un pas mai aproape de realizarea visului tău!

Iar pentru succesul tău, vei găsi resurse nelimitate în cadrul grupurilor MasterMind din partea a doua a evenimentului sau vei putea beneficia de o ședință de coaching gratuită!

Cu o vechime de aproape patru ani în România, grupul lunar de coaching din Bucuresti, inițiativa scolii de coaching Noble Manhattan este coordonat de Alina Buzatu, Coach Support Leader și echipa formată din: Lorena Cioroianu (PR Manager), Anca Tomoroga(IT Manager), Oana Mihailescu (Education Manager), Cristina Eremia (Talks Manager),Elena Dobre (Sergent at Arms), Monica Chiper (Secretary).

Grupul se adresează practicantilor de coaching: persoane care urmează o formare in coaching sau au finalizat deja o scoală de coaching, dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o ședință de coaching gratuită si să participe la grupurile MasterMind.

 Programul evenimentului este:

 18:30-18:45: Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului

 18:45-19:00: Introducere invitat și prezentarea echipei Coaching Support Group

 19:00-20:00: Sesiune de discuții, invitat Andrei Rosu

 20:00-21:00: Activități: Sesiuni de coaching gratuite oferite invitatilor/Grup Master Mind.

Înregistrarea se face doar pe bază de inscriere prin formularul de participare și implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Adresa: Libraria Bastilia, Piața Romană, nr. 5

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter