Hot Now

DisruptHR 4.0: 28 aprilie 2020, București

05 03 2020, Portal HR , Comenteaza, 240 afisari

Pe 28 aprilie, câte 5 minute de inspirație de la 15 speakeri ce vor depăși toate frontierele!

București continuă să fie unul dintre cele peste 120 de orașe din lume care au primit cu energie DisruptHR, un concept avangardist de eveniment dedicat specialiștilor în relaționarea cu cel mai valoros capital economic: cel uman!

15 speakeri vor urca pe scenă pentru a ne arăta o altă dimensiune a profesionalismului lor, aceea a curajului și inovației personale care fac zi de zi diferența în viețile a sute de oameni cu care interacționează – colegi, clienți, colaboratori, oameni pe care îi inspiră sau pe care îi ghidează în carieră.

Succesul masiv ale edițiilor anterioare DisruptHR dovedește că profesioniștii din domeniul resurselor umane așteptau de mult un astfel de eveniment atipic, energic, gata să impună un ritm nou în comunități prin creativitate și asumarea transformărilor rapide ca stil de viață! Vedeți aici cum a fost anul trecut la București.

DisruptHR Bucharest 4.0 înseamnă o sesiune de discuții surprinzatoare, experimente, diversitate si inspirație în compania unor oameni cu o abordare menită să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Vom aborda o temă actuală a generației noastre, “Vulnerability – the final frontier”, punând în valoare caracteristicile ce ne face pe noi să fim umani într-o perioadă când tehnologia și inteligența artificială a ajung atât de departe. Pe 28 aprilie vulnerabilitatea reprezintă locul de naștere al inovației, creativității și schimbării.

Ne vom bucura de prezența unor invitați speciali ce vor veni să schimbe statusul quo al HR-ului și vor fi anunțați curând pe pagina oficială de Facebook a evenimentului Disrupt HR România.

Gazda DisruptHR Bucharest 4.0 este Clubul Kayo, o locație ce reușește să combine cu succes o priveliște frumoasă cu un design unic, alături de o atmosferă sofisticată și primitoare.

O parte din încasările de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație.

Ca și la edițiile anterioare, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Bucharest 4.0 vor fi difuzate pe portalul global, putând fi vizionate în intreaga lume.

Veniți alături de noi la DistruptHR Bucharest 4.0, sprijinind astfel promovarea spiritului liber și nonconformist în comunitate!

Publicul DisruptHR Bucharest 4.0 înseamnă 300 de profesioniști, specialiști din HR, training și educație, antreprenori și, în general, oameni preocupați activ de dezvoltarea personală și profesională.

Susținând evenimentul și făcându-l vizibil publicului dumneavoastră puteți contribui la a face Bucureștiul un loc de creștere pentru oamenii care vor să schimbe paradigme, să se dezvolte și să coopereze la nivel global.

DETALII

Pagina evenimentuluiDisruptHR Bucharest 4.0 – 15 amazing speakers, 5 min each

Locație: Kayo Club, Șoseaua Nordului, nr.1, Bucuresti, 014192

Data: 28 Aprilie 2020, ora 18:00

Bilete: cumpără bilet! (o parte din incasarile de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație– www.ave-romania.ro)

Organizatori:

George Leca (HorseEye) & Corina Leca (Take 1 Events)

Adauga comentariu

Cele mai noi

Supermarket, miercuri, 25 martie, ora 10.00, adică cu două ore înainte de ora de început a interdicției de circulație liberă. Magazinul plin, toți angajații văzându-și liniștiți de treabă, aranjând marfa pe rafturi, făcând curățenie, glumind, o oază de normalitate Mersul la cumpărături rămâne zilele astea una dintre puținele situații care amintesc de viața normală, înainte […]

Detalii

Executivul a decis de curând că, în contextul actual al stării de urgență, cei care vor să obțină anumite beneficii la care au dreptul prin lege trebuie să o poată face și electronic, nu doar la ghișeu. Prin urmare, au impus tuturor primăriilor și altor autorități să primească documentele de la solicitanți în mod electronic, […]

Detalii

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți […]

Detalii

Ca urmare a crizei actuale, când o mare parte din activitate s-a transferat în online, Learning Architect a lansat o varietate de servicii de learning și engagement dedicate angajaților din companii: webinarii interactive facilitate live (Virtual Soft Skills for Real People și Sesiuni de psihoeducație), Work From Home Team Engagement Kit și content (pastile video […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter