Hot Now

DisruptHR 4.0: 28 aprilie 2020, București

05 03 2020, Portal HR , Comenteaza, 1.051 afisari

Pe 28 aprilie, câte 5 minute de inspirație de la 15 speakeri ce vor depăși toate frontierele!

București continuă să fie unul dintre cele peste 120 de orașe din lume care au primit cu energie DisruptHR, un concept avangardist de eveniment dedicat specialiștilor în relaționarea cu cel mai valoros capital economic: cel uman!

15 speakeri vor urca pe scenă pentru a ne arăta o altă dimensiune a profesionalismului lor, aceea a curajului și inovației personale care fac zi de zi diferența în viețile a sute de oameni cu care interacționează – colegi, clienți, colaboratori, oameni pe care îi inspiră sau pe care îi ghidează în carieră.

Succesul masiv ale edițiilor anterioare DisruptHR dovedește că profesioniștii din domeniul resurselor umane așteptau de mult un astfel de eveniment atipic, energic, gata să impună un ritm nou în comunități prin creativitate și asumarea transformărilor rapide ca stil de viață! Vedeți aici cum a fost anul trecut la București.

DisruptHR Bucharest 4.0 înseamnă o sesiune de discuții surprinzatoare, experimente, diversitate si inspirație în compania unor oameni cu o abordare menită să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Vom aborda o temă actuală a generației noastre, “Vulnerability – the final frontier”, punând în valoare caracteristicile ce ne face pe noi să fim umani într-o perioadă când tehnologia și inteligența artificială a ajung atât de departe. Pe 28 aprilie vulnerabilitatea reprezintă locul de naștere al inovației, creativității și schimbării.

Ne vom bucura de prezența unor invitați speciali ce vor veni să schimbe statusul quo al HR-ului și vor fi anunțați curând pe pagina oficială de Facebook a evenimentului Disrupt HR România.

Gazda DisruptHR Bucharest 4.0 este Clubul Kayo, o locație ce reușește să combine cu succes o priveliște frumoasă cu un design unic, alături de o atmosferă sofisticată și primitoare.

O parte din încasările de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație.

Ca și la edițiile anterioare, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Bucharest 4.0 vor fi difuzate pe portalul global, putând fi vizionate în intreaga lume.

Veniți alături de noi la DistruptHR Bucharest 4.0, sprijinind astfel promovarea spiritului liber și nonconformist în comunitate!

Publicul DisruptHR Bucharest 4.0 înseamnă 300 de profesioniști, specialiști din HR, training și educație, antreprenori și, în general, oameni preocupați activ de dezvoltarea personală și profesională.

Susținând evenimentul și făcându-l vizibil publicului dumneavoastră puteți contribui la a face Bucureștiul un loc de creștere pentru oamenii care vor să schimbe paradigme, să se dezvolte și să coopereze la nivel global.

DETALII

Pagina evenimentuluiDisruptHR Bucharest 4.0 – 15 amazing speakers, 5 min each

Locație: Kayo Club, Șoseaua Nordului, nr.1, Bucuresti, 014192

Data: 28 Aprilie 2020, ora 18:00

Bilete: cumpără bilet! (o parte din incasarile de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație– www.ave-romania.ro)

Organizatori:

George Leca (HorseEye) & Corina Leca (Take 1 Events)

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter