Hot Now

DisruptHR Bucharest 2.0 – An event to cross one’s mind!

11 04 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.276 afisari

Îți place să spargi tiparele și să ieși constant din zona de confort?

DisruptHR România ajunge la București cu o nouă ediție incendiară, desfășurată pe data de 19 aprilie în cadrul Avenue 48. Tema ediției prezente este centrată în jurul credințelor din business și superstițiilor care ne duc mai departe și ne împing către succes.

Descoperă DisruptHR România!

În anul 2017, DisruptHR International a trecut granițele naționale, fiind organizate două ediții memorabile. După un eveniment extraordinar în București și o altă ediție fabuloasă la Cluj – Napoca, DisruptHR revine la București cu o nouă ediție care te va pune pe gânduri: DisruptHR Bucharest 2.0 – 15 amazing speakers, 5 min each!

Pentru cine? Descoperă audiența!

În cadrul fiecărei ediții de succes, DisruptHR România reunește peste 300 de #Disruptori, fie ei specialiști în HR, antreprenori, CEOs și lideri de business ai domeniilor lor de activitate.

Cine? Descoperă speakerii!

16 speakeri, prezentări intense și explozive a câte 5 minute fiecare, iar slide-urile se rotesc automat la fiecare 15 secunde.

Pe scena evenimentului vor păși oameni cu povești excepționale, printre care îi menționăm pe: Delia Sofonea (People Director, eMAG), Diana Voicu (HR Manager, BDO România), Cristina Andone (Scriitoare), Dan George Ștefan (Managing Partner, Autonom Rent-a-Car), David Faulkner (CEO, Education Changemakers), Doru Frolu (Arhitect, Antreprenor), Jerry Ropero (Music producer & Consultant & Entrepreneur), Corina Anghel (Trainer Manager, Avon), Mihnea Virgolici (Owner & Dreamer), Ana Glavce (Senior Manager HR, TNT), Dragoș Valentin Neacșu (CEO, Erste Asset Management), Cristina Pateșan (Head of Digital, Orange România), Ciprian Dudulea (Student, The Entrepreneurship Academy), Marian Popa (CEO, DB Global Technology), Corina Chiorean (CEO, g7), Mihai Zant (EMEA Director, JustNOW), Andrei Dunuță (Sales & Public Speaking Trainer, Selftrust Academy).

Unde?

Evenimentul se desfășoară într-o locație neobișnuită, iar seara continuă cu networking. Gazda ediției este Avenue 48, un spațiu industrial reinterpretat, care îmbină tradiția unui vechi centru expozițional cu accente moderne, city și o atmosferă extraordinară.

Detalii

Pagina oficială: DisruptHRRomânia

Pagina evenimentului: DisruptHR Bucharest 2.0 – 15 amazing speakers, 5 min each

Locație: Avenue 48, Șoseaua Pipera nr 46 – 48 H, București, România 014254

Data: 19 aprilie 2018, ora 18:00

Bilete: Eventbook – Cumpără bilet! (10% din încasările de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație, www.ave-romania.ro)

Organizatori: George Leca (HorseEye) & Corina Leca (Take 1 Events)

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter