Hot Now

Doar o lună de zile până la HR Summit, cel mai mare eveniment de HR din zona de Est si Sud-est a României

18 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.388 afisari

Pe 17 octombrie are loc la Iași HR Summit- ExpoConferința de Resurse Umane, cel mai important eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane din zona Moldovei.

În România domeniul HR-ului s-a dezovoltat mult în ultimii ani, fiind foarte bine integrat în procesul de dezvoltare a strategiei companiei și contribuie în mod semnificativ la punerea sa în aplicare.

Specialiștii din departamentul de HR doresc să împărtășească experiențele profesionale, să dezvolte modele de carieră transparente în interiorul unor sisteme de management. Pentru specialiștii noștri și pentru persoanele interesate de acest domeniu, am creat HR Summit – ExpoConferința de Resurse Umane, un mediu perfect pentru în care aceștia își pot dezvolta aptitudinile și pot demonstra rolul lor major în dezvoltarea unui bussines.

HR Summit Iași aduce la un loc 12 vorbitori, 120 de participanti, 6 firme expozante de pe tot teritoriul României. Speakeri precum Irina Arsene (CEO Mindit), Corina Neagu (HR Manager Securitas), Bulent Duagi (HR Business Partner Adobe), Doru Dinu (Senior Trainer Dale Carnegie) și Amalia Sterescu, vor fi în același loc la HR Summit Iași, unde se va discuta despre strategii de motivare a angajaților, succesiune in management, talent management și multe alte subiecte interesante, captivante și foarte bine structurate.

La HR Summit participanții vor avea ocazia să vadă în premieră rezultatele unor studii, precum cel realizat în martie 2013 de Dale Carnegie Training. În cadrul prezentării studiului „Employee Engagement” se va discuta despre longevitatea unui business și aportul angajaților dedicați în acest context. În lipsa unei comunicări organizaționale eficiente care să motiveze angajații, spre exemplu, din 500 de firme  doar 4 reușesc să rămână pe piață mai mult de 100 de ani.

Zona Expo, deschisă pe toată perioada desfașurării evenimentului, pune la dispoziție soluții și idei oferite de furnizorii din domeniu și fi vizitată gratuit! Signal Iduna, Noble Manhattan și Romanian Software sunt doar câteva dintre firmele expozante pe care le veți intalni pe data de 17 octombrie la HR Summit Iași.

Agenda completă a ExpoConferinței, mai multe detalii despre speakeri, înscrieri și prețuri speciale găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.iasi.hrsummit.ro.

Sunt locuri limitate la preț special, așa ca vă încurajăm să vă înscrieți!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Supermarket, miercuri, 25 martie, ora 10.00, adică cu două ore înainte de ora de început a interdicției de circulație liberă. Magazinul plin, toți angajații văzându-și liniștiți de treabă, aranjând marfa pe rafturi, făcând curățenie, glumind, o oază de normalitate Mersul la cumpărături rămâne zilele astea una dintre puținele situații care amintesc de viața normală, înainte […]

Detalii

Executivul a decis de curând că, în contextul actual al stării de urgență, cei care vor să obțină anumite beneficii la care au dreptul prin lege trebuie să o poată face și electronic, nu doar la ghișeu. Prin urmare, au impus tuturor primăriilor și altor autorități să primească documentele de la solicitanți în mod electronic, […]

Detalii

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți […]

Detalii

Ca urmare a crizei actuale, când o mare parte din activitate s-a transferat în online, Learning Architect a lansat o varietate de servicii de learning și engagement dedicate angajaților din companii: webinarii interactive facilitate live (Virtual Soft Skills for Real People și Sesiuni de psihoeducație), Work From Home Team Engagement Kit și content (pastile video […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter