Hot Now

Doar o lună de zile până la HR Summit, cel mai mare eveniment de HR din zona de Est si Sud-est a României

18 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.778 afisari

Pe 17 octombrie are loc la Iași HR Summit- ExpoConferința de Resurse Umane, cel mai important eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane din zona Moldovei.

În România domeniul HR-ului s-a dezovoltat mult în ultimii ani, fiind foarte bine integrat în procesul de dezvoltare a strategiei companiei și contribuie în mod semnificativ la punerea sa în aplicare.

Specialiștii din departamentul de HR doresc să împărtășească experiențele profesionale, să dezvolte modele de carieră transparente în interiorul unor sisteme de management. Pentru specialiștii noștri și pentru persoanele interesate de acest domeniu, am creat HR Summit – ExpoConferința de Resurse Umane, un mediu perfect pentru în care aceștia își pot dezvolta aptitudinile și pot demonstra rolul lor major în dezvoltarea unui bussines.

HR Summit Iași aduce la un loc 12 vorbitori, 120 de participanti, 6 firme expozante de pe tot teritoriul României. Speakeri precum Irina Arsene (CEO Mindit), Corina Neagu (HR Manager Securitas), Bulent Duagi (HR Business Partner Adobe), Doru Dinu (Senior Trainer Dale Carnegie) și Amalia Sterescu, vor fi în același loc la HR Summit Iași, unde se va discuta despre strategii de motivare a angajaților, succesiune in management, talent management și multe alte subiecte interesante, captivante și foarte bine structurate.

La HR Summit participanții vor avea ocazia să vadă în premieră rezultatele unor studii, precum cel realizat în martie 2013 de Dale Carnegie Training. În cadrul prezentării studiului „Employee Engagement” se va discuta despre longevitatea unui business și aportul angajaților dedicați în acest context. În lipsa unei comunicări organizaționale eficiente care să motiveze angajații, spre exemplu, din 500 de firme  doar 4 reușesc să rămână pe piață mai mult de 100 de ani.

Zona Expo, deschisă pe toată perioada desfașurării evenimentului, pune la dispoziție soluții și idei oferite de furnizorii din domeniu și fi vizitată gratuit! Signal Iduna, Noble Manhattan și Romanian Software sunt doar câteva dintre firmele expozante pe care le veți intalni pe data de 17 octombrie la HR Summit Iași.

Agenda completă a ExpoConferinței, mai multe detalii despre speakeri, înscrieri și prețuri speciale găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.iasi.hrsummit.ro.

Sunt locuri limitate la preț special, așa ca vă încurajăm să vă înscrieți!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter