Hot Now

Doar o lună de zile până la HR Summit, cel mai mare eveniment de HR din zona de Est si Sud-est a României

18 09 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.443 afisari

Pe 17 octombrie are loc la Iași HR Summit- ExpoConferința de Resurse Umane, cel mai important eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane din zona Moldovei.

În România domeniul HR-ului s-a dezovoltat mult în ultimii ani, fiind foarte bine integrat în procesul de dezvoltare a strategiei companiei și contribuie în mod semnificativ la punerea sa în aplicare.

Specialiștii din departamentul de HR doresc să împărtășească experiențele profesionale, să dezvolte modele de carieră transparente în interiorul unor sisteme de management. Pentru specialiștii noștri și pentru persoanele interesate de acest domeniu, am creat HR Summit – ExpoConferința de Resurse Umane, un mediu perfect pentru în care aceștia își pot dezvolta aptitudinile și pot demonstra rolul lor major în dezvoltarea unui bussines.

HR Summit Iași aduce la un loc 12 vorbitori, 120 de participanti, 6 firme expozante de pe tot teritoriul României. Speakeri precum Irina Arsene (CEO Mindit), Corina Neagu (HR Manager Securitas), Bulent Duagi (HR Business Partner Adobe), Doru Dinu (Senior Trainer Dale Carnegie) și Amalia Sterescu, vor fi în același loc la HR Summit Iași, unde se va discuta despre strategii de motivare a angajaților, succesiune in management, talent management și multe alte subiecte interesante, captivante și foarte bine structurate.

La HR Summit participanții vor avea ocazia să vadă în premieră rezultatele unor studii, precum cel realizat în martie 2013 de Dale Carnegie Training. În cadrul prezentării studiului „Employee Engagement” se va discuta despre longevitatea unui business și aportul angajaților dedicați în acest context. În lipsa unei comunicări organizaționale eficiente care să motiveze angajații, spre exemplu, din 500 de firme  doar 4 reușesc să rămână pe piață mai mult de 100 de ani.

Zona Expo, deschisă pe toată perioada desfașurării evenimentului, pune la dispoziție soluții și idei oferite de furnizorii din domeniu și fi vizitată gratuit! Signal Iduna, Noble Manhattan și Romanian Software sunt doar câteva dintre firmele expozante pe care le veți intalni pe data de 17 octombrie la HR Summit Iași.

Agenda completă a ExpoConferinței, mai multe detalii despre speakeri, înscrieri și prețuri speciale găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.iasi.hrsummit.ro.

Sunt locuri limitate la preț special, așa ca vă încurajăm să vă înscrieți!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii

Dacă până acum, în lunile de vară, piața muncii traversa o perioadă de stagnare în ceea ce privește locurile de muncă disponibile și interesul candidaților pentru acestea, putem spune că în vara anului 2020 lucrurile au stat cu totul altfel. Lunile iunie-august au fost marcate de o cerere mare din partea candidaților, care au fost […]

Detalii

Pe 1 octombrie 2020 Erudio dă start celui mai nou program al său de leadership, Etikon – Încredere și Cooperare. Etikon se adresează liderilor, antreprenorilor, managerilor, echipelor de conducere și echipelor care lucrează în proiecte comune. Premisa de la care s-a pornit este că, în perioada pe care o traversăm, liderii sunt cei care au […]

Detalii

Legislația apărută anul acesta dă posibilitatea părinților, în cazul închiderii temporare a școlilor, grădinițelor sau creșelor, să primească zile libere plătite pentru supravegherea copiilor. Autoritățile au venit cu două acte normative, o lege și o ordonanță, fiecare dintre ele stabilind acordarea de zile libere părinților în situația închiderii unităților de învățământ din cauze diferite. De […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter