Hot Now

DOMO lansează primul program DOMO Management Trainee

26 08 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.833 afisari

DOMO lansează primul program de dezvoltare profesională intensivă pentru viitorii angajați, DOMO Management Trainee. În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO.

Programul se adresează atât studenților din ani terminali precum și tinerilor absolvenți. Procesul de înscriere se desfășoară pânăpe 30 noiembrie, pe site-ul domo.ro. Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe www.domo.ro/cariere.

„În cadrul programului Domo Management Trainee vom identifica tinerii cu potențial de lider și cu abilități în zona de business, pe care îi vom pregăti pentru a prelua poziții de management în cadrul grupului.Domo Management Trainee este oportunitatea perfectă pentru tinerii ambițioși și talentați care doresc să se alăture echipei Domo.”, declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail.

Acţiunea continuă angajamentul grupului DOMO de a oferi tinerilor sprijinul necesar consolidării unei cariere de succes și de a susține evoluția constantă a angajaților săi.

Candidații vor fi desemnaţi pe baza unui proces de selecţie ce cuprinde evaluarea aplicației, interviu telefonic și interviu face-to-face. Ultima etapa a procesului de recrutare constăîntr-un program complex de Assesment Center ce va avea drept scop evaluarea performantelor individuale si de grup.  Aplicanții selectați vor participa la școala DOMO Management Trainee, în cadrul căreia vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine aria de business în care se vor dezvolta și vor avea access la programe de dezvoltare susținute de managerii DOMO.

În urma unei săptămâni de pregătire intensivă, doisprezece dintre cei mai buni participanți vor începe prima etapă a programul de trainee: experiența de vânzare în rețeaua magazinelor DOMO din țară. Aceastăetapăeste urmatăde o perioadăde dezvoltare profesionalăaccelerată, prin rotația posturilor în cadrul departamentelor companiei. Astfel, participanții vor căpăta o bazăsolidăde cunoștințe și o înțelegere profundăa mecanismului de business. Cea de-a treia etapăaduce specializarea profesionalăîn domeniul în care candidatul posedăcele mai multe competențe, urmatăde angajarea în poziții de management în cadrul companiei.

Candidatul ideal pentru programul DOMO Management Trainee este student în ultimul an, masterand sau proaspăt absolvent cu nota peste medie, implicat în activități extracuriculare, ambițios, cu calități excelente de comunicare și abilități de lider, preocupat de dezvoltarea personalăși profesională. În plus, aplicanții trebuie săaibăcunoștințe de limba englezăși de utilizare a pachetului MS Office, dar și flexibilitate la schimbare și mobilitate la nivel internațional.

Despre Domo Retail

Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în ElectroIT din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine cu peste 1000 de angajaţi, precum şi o platformă online www.domo.ro, care oferă o gamă de 15.000 de produse din 17 categorii diferite.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter