Secțiune susținută de

DOMO lansează primul program DOMO Management Trainee

Portal HR \ Actual \ DOMO lansează primul program DOMO Management Trainee

DOMO lansează primul program de dezvoltare profesională intensivă pentru viitorii angajați, DOMO Management Trainee. În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO.

Programul se adresează atât studenților din ani terminali precum și tinerilor absolvenți. Procesul de înscriere se desfășoară pânăpe 30 noiembrie, pe site-ul domo.ro. Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe www.domo.ro/cariere.

„În cadrul programului Domo Management Trainee vom identifica tinerii cu potențial de lider și cu abilități în zona de business, pe care îi vom pregăti pentru a prelua poziții de management în cadrul grupului.Domo Management Trainee este oportunitatea perfectă pentru tinerii ambițioși și talentați care doresc să se alăture echipei Domo.”, declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail.

Acţiunea continuă angajamentul grupului DOMO de a oferi tinerilor sprijinul necesar consolidării unei cariere de succes și de a susține evoluția constantă a angajaților săi.

Candidații vor fi desemnaţi pe baza unui proces de selecţie ce cuprinde evaluarea aplicației, interviu telefonic și interviu face-to-face. Ultima etapa a procesului de recrutare constăîntr-un program complex de Assesment Center ce va avea drept scop evaluarea performantelor individuale si de grup.  Aplicanții selectați vor participa la școala DOMO Management Trainee, în cadrul căreia vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine aria de business în care se vor dezvolta și vor avea access la programe de dezvoltare susținute de managerii DOMO.

În urma unei săptămâni de pregătire intensivă, doisprezece dintre cei mai buni participanți vor începe prima etapă a programul de trainee: experiența de vânzare în rețeaua magazinelor DOMO din țară. Aceastăetapăeste urmatăde o perioadăde dezvoltare profesionalăaccelerată, prin rotația posturilor în cadrul departamentelor companiei. Astfel, participanții vor căpăta o bazăsolidăde cunoștințe și o înțelegere profundăa mecanismului de business. Cea de-a treia etapăaduce specializarea profesionalăîn domeniul în care candidatul posedăcele mai multe competențe, urmatăde angajarea în poziții de management în cadrul companiei.

Candidatul ideal pentru programul DOMO Management Trainee este student în ultimul an, masterand sau proaspăt absolvent cu nota peste medie, implicat în activități extracuriculare, ambițios, cu calități excelente de comunicare și abilități de lider, preocupat de dezvoltarea personalăși profesională. În plus, aplicanții trebuie săaibăcunoștințe de limba englezăși de utilizare a pachetului MS Office, dar și flexibilitate la schimbare și mobilitate la nivel internațional.

Despre Domo Retail

Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în ElectroIT din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine cu peste 1000 de angajaţi, precum şi o platformă online www.domo.ro, care oferă o gamă de 15.000 de produse din 17 categorii diferite.

Data articol: august 26, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam