Hot Now

DOMO lansează primul program DOMO Management Trainee

26 08 2014, Portal HR , Comenteaza, 3.207 afisari

DOMO lansează primul program de dezvoltare profesională intensivă pentru viitorii angajați, DOMO Management Trainee. În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO.

Programul se adresează atât studenților din ani terminali precum și tinerilor absolvenți. Procesul de înscriere se desfășoară pânăpe 30 noiembrie, pe site-ul domo.ro. Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe www.domo.ro/cariere.

„În cadrul programului Domo Management Trainee vom identifica tinerii cu potențial de lider și cu abilități în zona de business, pe care îi vom pregăti pentru a prelua poziții de management în cadrul grupului.Domo Management Trainee este oportunitatea perfectă pentru tinerii ambițioși și talentați care doresc să se alăture echipei Domo.”, declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail.

Acţiunea continuă angajamentul grupului DOMO de a oferi tinerilor sprijinul necesar consolidării unei cariere de succes și de a susține evoluția constantă a angajaților săi.

Candidații vor fi desemnaţi pe baza unui proces de selecţie ce cuprinde evaluarea aplicației, interviu telefonic și interviu face-to-face. Ultima etapa a procesului de recrutare constăîntr-un program complex de Assesment Center ce va avea drept scop evaluarea performantelor individuale si de grup.  Aplicanții selectați vor participa la școala DOMO Management Trainee, în cadrul căreia vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine aria de business în care se vor dezvolta și vor avea access la programe de dezvoltare susținute de managerii DOMO.

În urma unei săptămâni de pregătire intensivă, doisprezece dintre cei mai buni participanți vor începe prima etapă a programul de trainee: experiența de vânzare în rețeaua magazinelor DOMO din țară. Aceastăetapăeste urmatăde o perioadăde dezvoltare profesionalăaccelerată, prin rotația posturilor în cadrul departamentelor companiei. Astfel, participanții vor căpăta o bazăsolidăde cunoștințe și o înțelegere profundăa mecanismului de business. Cea de-a treia etapăaduce specializarea profesionalăîn domeniul în care candidatul posedăcele mai multe competențe, urmatăde angajarea în poziții de management în cadrul companiei.

Candidatul ideal pentru programul DOMO Management Trainee este student în ultimul an, masterand sau proaspăt absolvent cu nota peste medie, implicat în activități extracuriculare, ambițios, cu calități excelente de comunicare și abilități de lider, preocupat de dezvoltarea personalăși profesională. În plus, aplicanții trebuie săaibăcunoștințe de limba englezăși de utilizare a pachetului MS Office, dar și flexibilitate la schimbare și mobilitate la nivel internațional.

Despre Domo Retail

Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în ElectroIT din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine cu peste 1000 de angajaţi, precum şi o platformă online www.domo.ro, care oferă o gamă de 15.000 de produse din 17 categorii diferite.

Adauga comentariu

Cele mai noi

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii

SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală  în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data. Potrivit […]

Detalii

Mullen anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor […]

Detalii

Dora, robotul de recrutare, dezvoltat de o echipă de experți, a ajuns la impresionanta cifră de 1 milion de interviuri, în încercarea de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare pentru companii și candidați. Un robot de recrutare automatizeză sarcinile repetitive Dora este o unealtă de asistență pentru recrutori, care automatizează anumite sarcini și ușurează […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter