Hot Now

Donează cuvinte!

06 02 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.545 afisari
Pe data de 15 februarie sărbătorim Ziua Internațională de luptă împotriva cancerului la copil. Sărbătorim fiecare copil sau adolescent care luptă din greu cu această boală și le arătăm că există speranță. Atunci vom dona cuvinte și mesaje de încurajare. Sperăm că, mai mult ca niciodată, pe 15 februarie, cuvintele noastre și cuvintele tale vor primi o importanță nebănuită. Vor fi ascultate cu atenție și transformate în îndemnuri spre victorie și reușită! Dorim să le arătăm micilor pacienți că aceste mesaje, rostite cu curaj și deteminare, pot prinde forță, pot înălța, îi pot ajuta să fie curajoși.
Pe 15 februarie, cuvântul SPERANȚĂ va fi mai puternic ca niciodată. Ne ajuți? Îți donezi cuvintele? Le transformi într-o încurajare?
Campania ,,Donează cuvinte” se va desfășura în perioada 4-15 februarie marcând 2 zile importante: Ziua Mondială de Luptă Împotriva cancerului și Ziua Internaționala de Luptă împotriva cancerului la Copil.
 
În toată această perioadă, Asociația Little People se va adresa presei, publicului larg, bloggerilor, doctorilor, autorităților și instituțiilor publice solicitându-le solidaritatea prin transmiterea unui mesaj de încurajare care mai apoi va fi făcut cunoscut tutoror pacienților care beneficiază de sprijinul asociației.
 
Ce poate să fie mai simplu decât să încurajezi, să crezi în puterea cuvintelor tale? Cuvintele noastre contează deoarece pot fi transformate într-un mesaj, o viziune și un scop comun: cancerul la copil trebuie învins!
Asociația Little People este o organizație non-profit, care are o experiență de peste 16 ani în oferirea serviciilor psihosociale în domeniul medical, asigurând suport zilnic și programe de intervenție complexe copiilor și tinerilor bolnavi de cancer internați în 7 secții majore de oncopediatrie din Romania, in Timișoara, Cluj, București și Iași. Incepand cu luna februarie copiii si adolescentii din Republica Moldova vor beneficia in premiera de eficacitatea programului de suport psihosocial pus la dispozitie de asociatie. Prin jocuri, povești și activități creative, specialiștii și voluntarii Little People ajută copiii și familiile acestora să facă față mai ușor bolii și tratamentului, le oferă oportunități de joacă, învățare și exprimare, îi ajută să fie curajoși și învingători în fața bolii. În 2006 a înființat Clubul Temerarii, al adolescenților români care au învins cancerul, numărând peste 300 de membri din 85 de localități. Din donațiile și fondurile obținute, Asociația Little People oferă suport psiho-social zilnic pentru peste 90% din copiii bolnavi de cancer din România, a construit și a amenajat 2 camere de joacă, a renovat secții de pediatrie, oferă suport în achiziționarea aparaturii medicale necesare și în procurarea medicametelor greu accesibile, desfășoară campanii de conștientizare în comunitate și organizează evenimente pentru tinerii supraviețuitori de cancer.
 
Aflați mai multe pe informații www.thelittlepeople.ro  și www.potisitu.ro sau pe pagina de Facebook a Asociației Litttle People.
 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Atragerea și păstrarea talentelor sunt preocupări majore pentru angajatorii din întreaga lume, însă mai mult de o treime (35%) dintre angajați sunt susceptibili să renunțe la locul de muncă în următoarele 12 luni, Generația Z (38%) și milenialii (37%) fiind cei mai predispuși să plece, potrivit studiului EY 2023 Work Reimagined Survey. Sondajul constată o […]

Detalii
Gerke Witteveen, NN Pensii

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A., începând din 9 octombrie 2023. Gerke o înlocuiește pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP S.A. în ultimii șase ani, și care va urma noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN. Gerke are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul […]

Detalii
Wellnessentially

Wellbeing.ro, unul dintre ei mai importanți furnizori de servicii de wellbeing din România, lansează parteneriatul cu Wellnessentially, o platformă digitală de wellness de ultimă generație care ajută angajatorii să reducă stresul angajaților și să își întărească cultura organizațională prin intermediul experienței gamificate, crescând astfel creativitatea, productivitatea și bună starea generală a acestora. Platforma Wellnessentially este […]

Detalii
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter