Secțiune susținută de

ECDL Romania implementează tehnologii de inteligență artificială avansate pentru a revoluționa procesul de invățare și certificare

Portal HR \ Actual \ ECDL Romania implementează tehnologii de inteligență artificială avansate pentru a revoluționa procesul de invățare și certificare
ICDL_AI_New Tech

Într-o inițiativă de a transforma educația digitală și a asigura pregătirea adecvată a elevilor, profesorilor, funcționarilor publici și angajaílor din companii, ECDL Romania, liderul național în certificarea competențelor digitale, integrează tehnologii de inteligență artificială avansate.

Astfel, operatorul națonal al celui mai important standard internațional de certificare a competențelor digitale, ECDL/ ICDL – The Digital Skills Standard, marchează un nou capitol în evoluția educației digitale. Această inițiativă reprezintă un angajament puternic în adaptarea la nevoile dinamice ale pieței educaționale și de muncă.

În continuarea modulelor ICDL Insights de introducere și înțelegere a tehnologiilor noi precum Artificial Intelligence (AI), Blockchain, Cloud Computing, Big Data sau IoT, ECDL Romania realizează un pas important în evoluția sa, integrând instrumentele AI în procesul de dezvoltare a competențelor digitale.

Un asistent inteligent ECDL/ ICDL este proiectat pentru a răspunde eficient și intuitiv la întrebările candidaților, facilitând accesul la  informații esențiale, sfaturi de studiu și resurse de pregătire.

Mai mult, ECDL Romania va lansa o campanie ambițioasă pentru transformarea centrelor acreditate ECDL în centre de excelență în AI. Această campanie va implica resurse extinse, traininguri specializate și suport continuu pentru centrele acreditate, cu scopul de a le transforma în hub-uri de inovație și învățare pentru tehnologiile AI.

Toate aceste demersuri vor îmbunătăți critic experiența globală de formare, evaluare și certificare ECDL/ ICDL, oferind servicii educaționale de cea mai înaltă calitate, mult mai relevante astăzi pentru un proces eficient de digitalizare, cu rezultate reale pentru sistemul național de învățămînt sau administrația publică.

Data articol: ianuarie 25, 2024

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam