Secțiune susținută de

Edenred anunță două premiere pe piața beneficiilor extrasalariale: serviciile de cashback și salariul în avans, ca metodă de plată în platforma Benefit

Portal HR \ Actual \ Edenred anunță două premiere pe piața beneficiilor extrasalariale: serviciile de cashback și salariul în avans, ca metodă de plată în platforma Benefit

Edenred  lansează, în premieră pe piața de beneficii extrasalariale, două noi categorii de beneficii în platforma online: serviciul cashback și salariul în avans. Alte noutăți includ parteneriatul cu platforma de sănătatea fizică, mintală și emoțională ATLAS și noua secțiune „Made in RO”, prin care Edenred susține brandurile românești.

În plus, de la finalul lunii octombrie, site-ul www.benefitsystems.ro este accesibil utilizatorilor într-o nouă variantă de design, pentru o experiență mai intuitivă și facilă, alături de aplicația Benefit.

„Piața beneficiilor salariale este într-o continuă schimbare. Aici ne uităm atât la nivel macro (schimbări socio-politice sau economice, evoluție inflație, costuri energie, etc), precum și la nivel micro, unde analizăm, de exemplu, evoluția nevoilor salariaților și a bugetului alocat de angajatori pentru pachetul de beneficii. Valoarea medie brută lunară pentru beneficii flexibile oferită de angajatori este în creștere cu aproape 50% în ultimii 5 ani, iar până la finalul anului estimăm o creștere la 820 lei (respectiv peste 1,000 lei în cazul în care cardurile de masă se alocă în beneficiile fixe). În ceeea ce privește nevoile angajaților, în ultimul an, am putut observa o creștere a apetitului pentru turismul intern, iar in ultimele luni este vizibilă utilizarea bugetului de beneficii extrasalariale pentru plata facturilor de utilități, datorită integrarii platformei Benefit cu aplicația PAGO. Suntem mereu atenți la aceste evoluții și ne propunem să anticipăm nevoile clienților noștri. Funcționalitățile introduse sunt un răspuns la feedback-ul comunității Edenred, care îi cuprinde atât pe angajați cât și pe angajatori. Noile opțiuni completează ecosistemul de beneficii extrasalariale oferite de Edenred, fiind prezente în premieră pe o platformă de acest fel.”, spune Codruț Nicolau, Director General, Edenred România şi Benefit Systems.

Benefit Bucks, serviciu de cashback disponibil în premieră pe piața de beneficii extrasalariale

Din noiembrie, Edenred introduce în platforma Benefit, în premieră pe piața de beneficii extrasalariale, serviciul de cashback Benefit Bucks. Noua funcționalitate este dezvoltată în parteneriat cu CashClub.ro, platformă de cashback pentru cumpărăturile online realizate la 800 de magazine partenere din România și din străinătate. Serviciul va fi disponibil în platforma Benefit sub forma unui nou modul în care utilizatorii vor putea face cumpărături la toate magazinele partenere CashClub.ro. Aceștia vor primi cashback de până la 7%, acordat după ce se finalizează perioada de retur. Cashback-ul, sub formă de Benefit Bucks, va putea fi folosit ulterior pentru cumpărături în cadrul platformei Benefit.

Avansul salarial, metodă de plată în Benefit

Salarium, platforma de software care oferă angajaţilor posibilitatea de a primi un avans din salariu prin intermediul aplicaţiei mobile dedicate și Edenred România au dezvoltat, în luna martie a acestui an, un pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plată în avans a salariilor. De anul viitor, prin integrarea Salarium în platforma Benefit, avansul salarial va putea fi utilizat ca metodă de plată la comercianții înrolați în platformă. În același timp, clienții Benefit vor putea folosi serviciile Salarium gratuit, oferind angajaților acces la avansul salarial direct prin intermediul platformei.

Beneficii noi în secțiunea de Wellbeing

Pentru că sănătatea fizică și psihică sunt la fel de importante, unul dintre obiectivele Edenred pentru anul acesta a fost dezvoltarea secțiunii de Wellbeing în platforma Benefit. Astfel, din luna noiembrie, utilizatorii vor putea beneficia de serviciile oferite de ATLAS, cu mai multe oferte speciale. La abonamentul per angajat vor avea o reducere cuprinsă între 10% și 15%, la Wellscore, care este un instrument de diagnoză organizațională, reducerea va fi de 10%, la fel și la ședințele online care nu sunt achiziționate prin Benefit.

Pentru noi, este esențial să ajutăm departamentele de resurse umane care sunt preocupate de starea de bine a angajaților, deoarece înțelegem că un mediu sănătos și prietenos în care oamenii să își desfășoare activitatea este vital atât pentru ei cât și pentru business. Din păcate, în vremurile pe care le trăim, serviciile de sănătate psihologică sunt o necesitate, nu o opțiune. După pandemie, care a venit la pachet cu lockdown, distanțare socială, muncă remote, burnout și demisii în lanț, este nevoie să fim alături de companii și salariati prin cât mai multe mijloace. Iar parteneriatul cu ATLAS completează beneficiile din categoria Wellbeing pe care le pot accesa utilizatorii Benefit, spune Codruț Nicolau, Director General, Edenred România şi Benefit Systems.

Edenred susține brandurile românești printr-o categorie speciala in platforma Benefit

Din decembrie, Edenred inaugurează o nouă secțiune pe platforma Benefit – „Made in RO” – cu rolul de a susține afacerile locale. Pentru început, printre brandurile românești accesibile în Benefit se numără Art Safari, Sanopass, Biologica Cosmetics, DespreVin.ro, Iona Jewelry, Bluzat, Epic Visits, Teilor, Youka Beauty Clinic, Livrez Dragoste, Marie Nouvelle, Voxa, La Fântâna și multe altele.

Totodată, utilizatorii Benefit vor avea ocazia să participe și anul acesta la campanii și concursuri speciale, precum Black Friday sau ofertele din perioada sărbătorilor de iarnă.

Data articol: octombrie 31, 2022

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam