Secțiune susținută de

Edenred, desemnată Best Employer în România

Portal HR \ Actual \ Edenred, desemnată Best Employer în România

Edenred Romania, cea mai mare companie emitentă de tichete şi carduri de masă pe plan local şi internaţional, a fost desemnată drept unul dintre cei mai buni angajatori din România în urma studiului Best Employers realizat de către Aon România, filiala locală a celei mai mari companii de consultanță și outsourcing în domeniul managementului resurselor umane, Aon Hewitt.

Studiul „Best Employer 2015”, realizat în Europa Centrală şi de Est încă din 2001, a măsurat rata de implicare a angajaţilor din companii din România, prin analiza unor elemente cheie precum disponibilitatea angajaţilor de a recomanda compania, fidelitatea acestora, nivelul de motivaţie, leadership, cultură a performanţei şi marca de angajator.

În ediția 2015, alături de Edenred Romania, au primit titlul Best Employer și companiile Adobe Systems România, Autonom, Dell, companiile Mars, Inc. din România (Royal Canin Romania, Mars Romania, Wrigley Romania), McDonald’s România și Pfizer România.

Edenred, compania care a inventat tichetele de masă Ticket Restaurant® în urmă cu peste 60 de ani, activează în 42 de ţări, având peste 6 000 de angajaţi. In România, echipa Edenred numără 145 de angajaţi. Edenred concepe şi administrează soluţii ce îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor şi măresc puterea de cumpărare a angajaţilor, fiind un partener recunoscut al managerilor şi specialiştilor în resurse umane. Astfel, titlul de Best Employer vine ca o recunoaştere a faptului că Edenred, o companie centrată pe a ajuta organizațiile să devină mai performante prin creșterea nivelului de satisfacţie a angajaţilor, aplică în primul rând această filosofie in cadrul propriei echipe.

„Studiul AON are unul dintre cele mai stricte şi mai cuprinzătoare seturi de criterii de evaluare a angajatorilor, iar Edenred este printre foarte puţinele companii care au disponibilitatea şi curajul de a se « supune » unei asemenea examinări. Sunt încântat că Edenred România a câştigat titlul de Best Employer, este o confirmare a eforturilor întregii noastre echipe de a construi împreună o companie solidă, în baza unui dialog deschis şi a unor valori pe care nu doar le predicăm, ci le trăim zi de zi.”, a declarat Vianney du Parc, Director General Edenred România.

Angajații Edenred au pachete foarte generoase de beneficii fixe, care se situează cu 80% peste media pieței din România. Printre acestea, se numără carduri de masă Ticket Restaurant®, carduri cadou Compliments® și vouchere de vacanţă Ticket Vacanţa®. În plus, angajaţii Edenred pot accesa alte 5 variante de pachete de beneficii flexibile.

De asemenea, angajații Edenred au acces la diverse beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi la hoteluri internaționale şi lanțuri de magazine sportive, iar evenimentele cu anumite ocazii speciale sunt marcate prin activităţi dedicate – Ziua aniversară Edenred, Ziua Pământului, Ziua Alimentației Sănătoase, Ziua Solidarității.

„În 17 ani de când suntem prezenți în România, am fost prima companie care a pus bazele tichetelor de masă pe hârtie și card, a tichetelor și a cardurilor cadou, de creșă, medicale. În ultimii ani am avut rezultate şi realizări extraordinare atât în calitate de angajator, cât și în ceea ce privește soluțiile inovative pe care le-am lansat, de care suntem foarte mândri, iar Edenred continuă să fie o companie de succes, care redefineşte standardele în domeniul său de activitate. Îmbrăţişăm noile provocări şi avem ambiţia să fim cei mai buni, iar aceasta începe cu noi înşine.” afirmă Monica Angheloiu, Director de Resurse Umane.

Compania Edenred este activă în România din anul 1998, când a lansat pe plan local primele tichete de masă din țară, cu marca Ticket Restaurant®. La nivel naţional, peste 35 000 de companii folosesc tichetele emise de Edenred pentru a-i recompensa, motiva şi fideliza pe cei 1 500 000 de angajaţi ai lor, conferind astfel Edenred poziția de lider naţional.

www.edenred.ro

Data articol: decembrie 14, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam