Secțiune susținută de

Edenred România are un nou manager general

Portal HR \ Actual \ Edenred România are un nou manager general

Edenred România, liderul domeniului de tichete de servicii şi soluţii pentru fidelizarea şi motivarea angajaţilor, are un nou manager general. Pierre Gagnoud îl înlocuieşte pe Philippe Blecon de la 1 februarie 2013.

Philippe Blecon s-a aflat la conducerea Edenred România în ultimii 5 ani, iar de acum înainte va ocupa funcţia de manager general pentru filialele Edenred din Chile şi Peru.

Pierre Gagnoud lucrează în grupul Edenred din anul 2000, ocupând diverse poziții de management în Europa de Est, ultimele două fiind cele de manager general al filialei din Slovacia în perioada 2007-2009 și de manager general al Edenred Ungaria, din 2010.

În România, Pierre Gagnoud va continua strategia de dezvoltare a companiei, vizând consolidarea poziţiei de lider al pieţei de tichete de servicii si dezvoltarea spiritului inovator al Edenred. O atenție deosebită va fi acordată explorării de noi oportunităţi în sectoarele de activitate în care grupul Edenred are expertiză la nivel mondial : dezvoltarea de soluţii de beneficii extrasalariale, managementul cheltuielilor profesionale, soluții pentru programe de motivare și  recompensare şi pentru programe sociale.

Edenred este prezent în România din 1998, cu şase tipuri de tichete: Ticket Restaurant, Ticket Cadou, Ticket Vacanţă, Ticket Creşă, Ticket Asist, Ticket Medica, iar din 2010 a lansat cardul cadou Compliments, primul card prepaid adresat companiilor din România.

Peste 30 000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred în România.  

Data articol: februarie 26, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam