Secțiune susținută de

Ediția a 8-a a forumului HR Minds Employer Branding, 28-29 septembrie 2017, Berlin, Germania

Portal HR \ Evenimente \ Ediția a 8-a a forumului HR Minds Employer Branding, 28-29 septembrie 2017, Berlin, Germania

În mediul competitiv al secolului XXI în care se recrutează acum, este esențial pentru specialiștii HR să fie la curent cu ultimele tendințe și să gândească în afara tiparelor prestabilite. Procesul de atragere de talente a devenit unul mai transparent, bazat pe ideea de imagine/brand care afectează dezvoltarea companiei în mod direct.

Cum se pot diferenția companiile prin ceea ce le oferă angajaților prin Employee Value Proposition? Cum să promovezi brandul de companie în rândul colegilor și să ajungi astfel la o rată ridicată de retenție? Cum poate HR-ul să aducă valoare atunci când promovează cultura organizației la nivel intern sau extern? Cum să dezvolți o strategie de genul Jobul potrivit – persoana potrivită – etapa relevantă de dezvoltare a carierei? Care sunt tendințele din sfera digitală care nu pot fi ignorate atunci când se pune problema elaborării unui brand de angajator puternic?

La eveniment vom avea ocazia să discutăm despre toate aceste dileme și să găsim răspunsuri la toate întrebările critice pe care și le pun departamentele de HR din toată Europa.

Forumul se desfășoară în limba engleză, în perioada 28 – 29 septembrie 2017, la Berlin.

Află mai multe detalii și înscrie-te aici.

Data articol: august 2, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam