Hot Now

Eveniment MBA internațional organizat la București

03 05 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.081 afisari

Access MBA, lider global în organizarea de evenimente educaționale în domeniul afacerilor baza pe întâlniri față în față va reveni la București pe data de 15 mai la hotelul JW Marriott, a anunțat astăzi Advent Group, organizatorul evenimentului.

„Access MBA creează legătura dintre cei care dețin funcții de conducere în mediul de afaceri și programele MBA de top din întreaga lume prin întâlniri personalizate față în față (One-to-One) între profesioniști cu experiență și reprezentanții școlilor de afaceri”, a declarat Christophe Coutat, directorul general al Advent Group.

Evenimentul One-to-One le va permite profesioniștilor din domeniul afacerilor să găsească un program de MBA excelent, care să corespundă contextului și așteptărilor lor.

Echipa Access MBA evaluează profilul fiecărui posibil candidat la programul MBA și propune școlile de afaceri potrivite cu care acesta se poate întâlni.

Întâlnirile de 25 de minute cu directori de admitere la programe MBA îi ajută pe candidați să identifice programele școlilor de afaceri la care ar dori să se înscrie

Turneul Access MBA din toamnă prezintă 150 de școli internaționale de afaceri și are loc în 40 de orașe din întreaga lume

Potențialii candidați din București la programele MBA se pot aștepta să întâlnească reprezentanți ai unor școli precum Tiffin University , IESE Executive MBA, WU Executive Academy și multe altele.

Pe lângă întâlnirile față în față cu directori de admitere, participanții la eveniment primesc sprijin de pregătire pentru programele MBA și GMAT, obțin informații cu privire la burse și alte opțiuni de finanțare,află mai multe despre procesul de admitere în cadrul programelor de MBA și participă la discuții în grup cu reprezentații și absolvenții școlilor

În mod tradițional, absolvirea programului prestigios de Master în administrarea afacerilor (MBA) este un atu important pentru o carieră în mediul de afaceri. Cele mai recente date arată că perspectivele de carieră rămân la un nivel înalt în aproape orice domeniu profesional. În 2016, aproximativ 88 % dintre angajatori au afirmat că ar angaja absolvenți ai programelor de MBA, conform unui sondaj efectuat de Graduate Management Admission Council (GMAC), organizația care se ocupă de examenul GMAT, în 800 de firme de recrutare.

În 2016, continuă să existe o cerere ridicată în rândul companiilor pentru absolvenții de școli de afaceri”, arată raportul. În plus, 89 % dintre respondenți intenționează să efectueze vizite de recrutare în campusuri, subliniind și mai mult ideea că oportunitățile de carieră reprezintă unul dintre avantajele principale oferite odată cu experiența programului MBA.

Cererea mare de absolvenți de programe MBA înseamnă și salarii mai mari. Companiile din SUA plănuiesc să le ofere absolvenților recenți de programe MBA un salariu mediu de început de 105.000 $ în 2016, crescând de la 100.000 $ în 2015

Absolvenții programelor MBA care au participat la un studiu anual efectuat de Advent Group în 2016 au subliniat la rândul lor aspectele pozitive, 78 % dintre aceștia susținând că au obținut un loc de muncă cu un salariu mai mare sau că au reușit să avanseze în carieră datorită studiilor lor.

Înregistrarea la eveniment

Pentru ca Access MBA să identifice cele mai bune opțiuni de școli de afaceri, participanților la eveniment li se cere să se înregistreze pe www.accessmba.com înainte de data evenimentului (cu cel puțin 5 zile înainte). Înregistrarea online este gratuită.

Despre Advent Group

Fondat în 2004, Advent Group este o agenție independentă, în domeniul organizării de evenimente și al comunicării, specializată în studiile din domeniul afacerilor.

În fiecare an, Turneele Access MBA și Access Masters pun în contact un număr de 50.000 de potențiali candidați cu 200 de școli de afaceri de top în cadrul a cel puțin 120 de evenimente organizate în întreaga lume.

În calitate de lider mondial în organizarea de evenimente MBA One-to-One, misiunea Advent Group este de a crește nivelul de conștientizare cu privire la școlile de afaceri prin intermediul mijloacelor de informare și de a îndruma potențialii candidați către școlile și programele potrivite.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter