Secțiune susținută de

”Everything HR” – Conferința Great People Inside are loc la Brașov

Portal HR \ Evenimente \ ”Everything HR” – Conferința Great People Inside are loc la Brașov
EverythingHR

Conferința Great People Inside ”Everything HR” a ajuns la cea de-a 19-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în 29-30 mai la Hotel Qosmo, Brașov.

Vino și descoperă și tu cele mai noi tendințe, inovații revoluționare și strategii de succes, prezentate direct de către experți de top din industrie.

Printre keynote speakerii prezenți în acest an, amintim pe:

  • 𝗔𝗻𝗶𝗹 𝗦𝗲𝘁𝗵 – profesor de neuroștiință cognitivă și computațională la Universitatea din Sussex și codirector fondator al Centrului Sackler pentru Știința Conștiinței. Cercetările sale principale se axează pe modul în care percepțiile conștiente ale lumii și ale sinelui pot fi înțelese prin prisma ”creierului predictiv”.
  • 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗶𝘂 𝗖𝗶𝗰𝗶𝗿𝗲𝗮𝗻  – fondatorul a două companii influente în lumea afacerilor, atât în România, cât și în Europa: BRAND EMOTIONS și BRAND MINDS.
  • 𝗜𝘁𝗮𝘆 𝗧𝗮𝗹𝗴𝗮𝗺 – dirijor de orchestră devenit ”dirijor de oameni”. Găsește metafore pentru comportamentul organizațional și modele de conducere inspirate din funcționarea orchestrei simfonice.
  • 𝗣𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗧𝗶𝗺𝗺𝘀 – fondator și director general al PTHR – o companie de consultanță de nișă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. Este unul dintre cei mai influenți 100 de oameni de HR la nivel global.
  • 𝗧𝗿𝗮𝗰𝗶𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴 – speaker de talie mondială pe teme de resurse umane, leadership, tehnologie și afaceri, iar în prezent este Chief People Officer al The Granite Group.
  • 𝗭𝗮𝗿𝗷𝗮 𝗖𝗶𝗯𝗲𝗷 – CEO & Fondator My Tamarin. Zarja și echipa sa lucrează în parteneriat cu întreprinderi progresiste care înțeleg importanța diversității și a incluziunii la locul de muncă, alături de care proiectează și implementează servicii care sprijină păstrarea angajaților, satisfacția acestora și diversitatea forței de muncă.
  • 𝗢𝗻𝘆𝗶 𝗔𝗻𝘆𝗮𝗱𝗼 – lider global, un speaker futurist și corporativ. Onyi susține discursuri în întreaga lume la diferite conferințe, evenimente și organizații pe diverse subiecte, cum ar fi gândirea viitoare, viitorul muncii, dezvoltarea și distincția leadershipului și leadershipul Al și tehnologic.

Ce ar face diferența în munca ta, în era digitală? Descoperă răspunsurile și soluțiile la Conferința ‘Great People Inside, Everything HR’ și alătură-te liderilor de opinie și experților într-un dialog inspirațional.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și înregistrare te rugăm să accesezi pagina: www.everythinghr.live/2024.

Taguri:
Data articol: februarie 27, 2024

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam