Hot Now

Expand your future. Challenge the next 50! – 7 decembrie 2018, București

28 11 2018, Portal HR , Comenteaza, 944 afisari

Revista CARIERE împreună cu ISACA (Information Systems Audit and Control Association) și IAPP (International Association of Privacy Professionals), organizează conferința Expand your future. Challenge the next 50!, în data de 7 decembrie 2018, la București.

Temele evenimentului vor explora inovațiile în tehnologie împreună cu provocările pe care acestea le aduc, ca parte integrantă a mediului cotidian.

Vom aborda domenii multiple și de interes, precum sistemele de control ale securității cibernetice, riscurile de confidențialitate și transformarea digitală.

Vom analiza cum putem să ne adaptăm schimbării, dar și cum să adoptăm schimbarea!

Vom afla cum să recunoastem potențialul pe care universul digital il propune și cum să identificam oportunitățile, asigurându-ne în același timp de responsabilitatea pe care o avem față de noi înșine și față de societate!

Evenimentul va cuprinde 3 secțiuni, cu prezentări și paneluri subiecte precum:

  • Legislație locală și europeană cu provocările, constrângerile și așteptările pe care le aduc
  • Tendințe și statistici în tehnologie
  • Riscuri, amenințări, vulnerabilități din perspective diferite
  • Transformare digitală, inteligența artificială, robotica și rolul lor în securitatea informatică
  • Date personale – perspective și opinii ale specialiștilor din piață, „lecții învățate” și provocări viitoare
  • Folosirea inteligenței artificiale și machine learning pentru protejarea cyber atacurilor.

 

Printre speakeri se numără: Grațiela Măgdălinoiu, President ISACA Romania; Adrian Munteanu, IAPP Romania KnowledgeNet Chapter Chair; Radu Huțan, Manager, Deloitte Risk Advisory, membru ISACA; Cristina Iacobescu, Senior Associate, Reff&Associates | Deloitte Legal, membru IAPP; Georgel Gheorghe, Senior Manage, Mazars, membru ISACA; Bogdan Manolea, Romanian Legal expert on IT&C; George Drăgușin, Cyber security specialist, financial industry, membru ISACA; Adrian Bucur, DPO, Kaufland Romania, membru IAPP; Cristina Corbu, Data Protection Steward with Publicis One Romania, membru IAPP; Cristian Cucu, Secretar de Stat, Secretariatul General al Guvernului, membru ISACA; Alexandru Andriescu, fondator, ISACA Romania; Razvan Grigorescu CISO, CEC, membru ISACA; Gabriela Popescu, Legal Director, Microsoft Romania; Ioan Istrate, Chief Commercial Officer, CyBourn și alții.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Mirela Rădulescu, telefon: 0736 648 640 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

La o simplă accesare a celui mai utilizat motor de căutare, spre exemplu, pentru ”influencer”, obții rapid (în doar 0,49 de secunde) 473.000 de rezultate. Poți afla că există Social Media Stars Index, care îi ordonează pe cei mai importanți dintre ei, și că, de curând, ANAF a declanșat o campanie de verificări ce vizează […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 8 decembrie, între orele 14.00-16.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema: Povești despre date, tehnologie, diversitate, egalitate și incluziune. La această ediție se vor aduce exemple concrete de transformare a afacerii prin tehnologia aliniată la principiile “Diversity Equality and Inclusion” și de instalare […]

Detalii

–          Peste 60% din angajații români care își caută un alt job se consideră subapreciați la locul de muncă actual –          Aproape 19% consideră că și-au îmbunătățit abilitatea de a atrage venituri –          61% s-ar gândi să accepte un loc de muncă în străinătate, dacă acesta le permite să lucreze la distanță Ediția de toamna a studiului Randstad Workmonitor indică […]

Detalii

Creșterea ratei inflației pune presiune pe majorările salariale bugetate de companiile private din România pentru 2022, estimate anterior în medie la 7%, care ar trebui revizuite în sus cu două – trei puncte procentuale, pentru a compensa erodarea puterii de cumpărare, reiese din a doua parte a studiului PayWell 2021, realizat de PwC România. Majoritatea […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter