Hot Now

Expand your future. Challenge the next 50! – 7 decembrie 2018, București

28 11 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.196 afisari

Revista CARIERE împreună cu ISACA (Information Systems Audit and Control Association) și IAPP (International Association of Privacy Professionals), organizează conferința Expand your future. Challenge the next 50!, în data de 7 decembrie 2018, la București.

Temele evenimentului vor explora inovațiile în tehnologie împreună cu provocările pe care acestea le aduc, ca parte integrantă a mediului cotidian.

Vom aborda domenii multiple și de interes, precum sistemele de control ale securității cibernetice, riscurile de confidențialitate și transformarea digitală.

Vom analiza cum putem să ne adaptăm schimbării, dar și cum să adoptăm schimbarea!

Vom afla cum să recunoastem potențialul pe care universul digital il propune și cum să identificam oportunitățile, asigurându-ne în același timp de responsabilitatea pe care o avem față de noi înșine și față de societate!

Evenimentul va cuprinde 3 secțiuni, cu prezentări și paneluri subiecte precum:

  • Legislație locală și europeană cu provocările, constrângerile și așteptările pe care le aduc
  • Tendințe și statistici în tehnologie
  • Riscuri, amenințări, vulnerabilități din perspective diferite
  • Transformare digitală, inteligența artificială, robotica și rolul lor în securitatea informatică
  • Date personale – perspective și opinii ale specialiștilor din piață, „lecții învățate” și provocări viitoare
  • Folosirea inteligenței artificiale și machine learning pentru protejarea cyber atacurilor.

 

Printre speakeri se numără: Grațiela Măgdălinoiu, President ISACA Romania; Adrian Munteanu, IAPP Romania KnowledgeNet Chapter Chair; Radu Huțan, Manager, Deloitte Risk Advisory, membru ISACA; Cristina Iacobescu, Senior Associate, Reff&Associates | Deloitte Legal, membru IAPP; Georgel Gheorghe, Senior Manage, Mazars, membru ISACA; Bogdan Manolea, Romanian Legal expert on IT&C; George Drăgușin, Cyber security specialist, financial industry, membru ISACA; Adrian Bucur, DPO, Kaufland Romania, membru IAPP; Cristina Corbu, Data Protection Steward with Publicis One Romania, membru IAPP; Cristian Cucu, Secretar de Stat, Secretariatul General al Guvernului, membru ISACA; Alexandru Andriescu, fondator, ISACA Romania; Razvan Grigorescu CISO, CEC, membru ISACA; Gabriela Popescu, Legal Director, Microsoft Romania; Ioan Istrate, Chief Commercial Officer, CyBourn și alții.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Mirela Rădulescu, telefon: 0736 648 640 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter