Secțiune susținută de

EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciilor profesionale, în clasamentul World’s Most Attractive Employers

Portal HR \ Actual \ EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciilor profesionale, în clasamentul World’s Most Attractive Employers

EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciior profesionale pentru al doilea an consecutiv – şi al patrulea cel mai atractiv angajator la nivel global – în clasamentul World’s Most Attractive Employers, realizat anual de Universum.

Ediția din 2017 a topului are la bază un sondaj derulat în rândul a 290.000 de studenți din facultățile de top de business, inginerie/IT din cele mai mari doisprezece economii ale lumii.

În cadrul studiului din acest an, EY a fost ales drept angajatorul numărul unu în domeniul serviciilor profesionale în cinci ţări: SUA, Canada, Franţa, China şi Australia. De asemenea, EY a intrat pentru prima dată în Top 50 Universum al celor mai atractivi angajatori de la nivel global, pentru studenţii de la facultățile de inginerie şi IT.

În 2016, EY a investit peste 500 milioane USD în programe de pregătire şi aproape 12 milioane de ore de formare pentru angajaţii săi din întreaga lume. Prin înlocuirea învățării tradiţionale cu programe de exerciţii care simulează contexte reale de business, angajaţii EY au putut să-şi exerseze abilităţile nou dobândite şi să vadă cum le pot aplica în munca lor de zi cu zi.

Nancy Altobello, EY Global Vice Chair – Talent, spune: „Ne respectăm misiunea de a oferi o experienţă excepţională celor 250.000 de colegi ai noştri din întreaga lume. Aceasta presupune pregătirea și formarea lor ca lideri şi creşterea valorii carierei lor prin dezvoltarea abilităţilor necesare rezolvării celor mai complexe probleme, precum şi anticiparea abilităţilor de care ei vor avea nevoie în viitor. Este vorba despre investirea în itinerariul personal al carierei fiecărui om, şi suntem încântaţi că studenţii de la inginerie şi IT, care au participat la studiul Universum, continuă să vadă şi să aprecieze valoarea din experienţa EY.”

EY are peste 250.000 de angajați în peste 150 de ţări din întreaga lume, și venituri globale de 29,6 miliarde USD în anul fiscal 2016.

Data articol: iulie 3, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam