Hot Now

EY România numeşte un nou Director Executiv în departamentul de Audit financiar

29 07 2013, Portal HR , Comenteaza, 4.388 afisari

Felicia Gavrilă a fost numită Director Executiv în cadrul departamentului de Audit financiar începând cu 1 iulie 2013. Felicia se alătură, astfel, conducerii companiei în România şi consolidează echipa executivă a celui mai mare departament pe care EY l-a dezvoltat local.

Din 2006 când s-a alăturat EY, Felicia a construit un portofoliu important care include proiecte variate de audit financiar, atât pentru raportarea statutară cât şi conform standardelor internaţionale de raportare financiară. Are experienţă extinsă în servicii de consultanţă pentru companii multinaţionale dar şi antreprenori locali din diverse industrii, specializându-se în servicii profesionale pentru sectoare precum: energie şi utilităţi, retail şi bunuri de larg consum, automotive, real estate. De asemenea, Felicia este trainer experimentat în aspecte legate de IFRS şi membru al Biroul Tehnic de consultanţă pentru riscuri al EY în Romania.

Poziţia pe care am preluat-o în cadrul echipei executive reprezintă începutul unei noi etape profesionale şi un vot de încredere din partea EY şi a colegilor din cadrul departamentului nostru de Assurance. Sunt încântată că pot să aduc o contribuţie la dezvoltarea practicii de Assurance prin servicii multidisciplinare, care să aducă valoare clienţilor noştri „, explică Felicia.

Felicia este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Glasgow, Marea Britanie, contabil autorizat de către Camera Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

În fiecare an oferim noi oportunităţi de dezvoltare colegilor noştri cu rezultate semnificative – este vorba despre un parcurs profesional complex, prin care susţinem şi dezvoltăm noi generaţii de lideri de business pe plan local, de la poziţia de junior, până la numirea în echipa executivă. Felicia va avea un rol important alături de conducerea departamentului nostru de Audit financiar în creşterea portofoliului de clienţi şi a gamei de servicii pe care le oferim companiilor care operează în România.” concluzionează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Rep. Moldova.

EY a anunţat la începutul acestei luni 509 noi parteneri la nivel global, dintre care 131 femei partener. La nivel EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa), EY a numit 162 parteneri noi, dintre care 34 femei.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter