Secțiune susținută de

Fă primul pas în cariera de bancher

Portal HR \ Actual \ Fă primul pas în cariera de bancher

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, lansează proiectul “Learn 2B a Banker”, dedicat studenților sau absolvenților interesați de domeniul bancar. Prin parteneriatul cu Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), tinerii talentați au șansa să facă primul pas spre o carieră de succes în domeniul bancar și financiar.

Programul “Learn 2B a Banker” va fi remunerat și se va derula pe o perioadă de 4 luni, din februarie până în mai 2014. Participanții vor beneficia de un mix de informații teoretice și experiențe practice cu privire la produsele și serviciile din sistemul financiar bancar. Activitatea se va desfășura în cadrul agențiilor băncii, iar tinerii vor avea astfel acces la o mare varietate de activități specifice sistemului bancar, vor avea posibilitatea de a experimenta lucrul în mediul real de business, vor beneficia de training specializat și își vor dezvolta aptitudinile personale și organizaționale. În plus, la sfârșitul programului, fiecare tânăr cooptat va avea posibilitatea de a deveni parte din echipa Garanti Bank.

“Garanti Bank și-a luat angajamentul de a susține dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri și a economiei, iar acest lucru se reflectă și în colaborarea cu instituțiile academice. ASE este un partener de valoare pentru noi, deoarece este una dintre cele mai bune universități din România și o sursă importantă de viitori angajați, care își vor aduce contribuția la dezvoltarea economiei locale. Colaborarea noastră a demarat în 2011 și a făcut posibil ca aproximativ 300 studenți din cadrul ASE să efectueze stagii de practică în cadrul companiilor din Grupul Garanti. Ne bucuram ca astazi o parte dintre ei se numara printre colegii nostri”, a declarat Melania Jaravete, Director Resurse Umane Garanti România.

În cadrul Garanti Bank, tinerii vor găsi echipa, informațiile și resursele care îi vor stimula să își pună în valoare cunoștințele, abilitățile și talentul. Astfel, zi de zi, ei vor experimenta lucruri noi și vor avea ocazia să inoveze, să descopere dar să se și descopere pe ei insisi, precum și să înțeleagă mai bine mediul real de afaceri din România.

“Ne bucurăm ca participăm la acest program de traineeship și să le oferim studenților  noștri oportunitatea de a acumula experienţă practică în cadrul unei echipe de profesioniști. Tinerii reprezintă o resursă extraordinară, iar faptul că Grupul Garanti le oferă astfel de oportunități și le arată că sectorul privat îi valorizează este foarte important pentru dezvoltarea potențialului acestora. Programul ”Learn 2B a Banker” este menit să dovedească studenților că există oportunități pentru a-și construi cariere de succes în România și că își pot valorifica eficient pe piața locală abilitățile pe care le  dețin”, a declarat Prof. Univ. Dr. Nicolae Istudor, Prorector responsabil cu relaţii interinstituţionale şi cu mediul economico-social din cadrul Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Candidatul ideal pentru Garanti Bank:

–       plin de entuziasm și interesat să facă parte din una dintre cele mai dinamice echipe de bancheri

–       student sau absolvent studii superioare cu profil economic

–       cunoscător de limba engleză

–       bun comunicator

–       are abilități practice și organizaționale

–       gândește original („outside the box”)

–       lucrează eficient în echipă

–       implicat și responsabil

–       are curiozitatea de a învăța și interesul să se dezvolte

Beneficii ale programului “Learn 2B a Banker”:

–       acumularea unei experiențe practice de lucru în mediul real de business

–       training specializat

–       remunerare motivanta pe intreaga perioada a programului

–       dezvoltarea aptitudinilor personale și organizaționale

–       oportunitatea de a rămâne în echipa Garanti Bank, în funcție de performanță și posturile disponibile

La sfârșitul stagiului, fiecare participant va beneficia de

–       diploma de participare din partea Garanti Bank

–       scrisoare de recomandare, la cerere, pentru viitorii angajatori

–       oportunitatea de a fi una dintre primele opțiuni în procesele ulterioare de selecție și recrutare pentru job-uri în cadrul Garanti România

Cei interesați să aplice sunt rugați să trimită un CV pe adresa – humanresources@garantibank.ro, cu subiectul “Learn 2B a Banker”.  Etapa de selecție se va finaliza la începutul lunii februarie 2014.

Data articol: ianuarie 17, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam