Secțiune susținută de

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI, Ediția a IX-a: This is the (New) Reality: The New Leadership, WEBCAST: 2-3 iunie 2021, orele 14.00-17.00

Portal HR \ Evenimente \ FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI, Ediția a IX-a: This is the (New) Reality: The New Leadership, WEBCAST: 2-3 iunie 2021, orele 14.00-17.00

Revista HR Manager, cu sprijinul Humanistic, organizează în zilele de 2-3 iunie, între orele 14:00-17:00, ediția a IX-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema This is the (New) Reality: The New Leadership.

Procesul de adaptare continuă la noul normal durează deja de peste un an și fiecare zi confirmă, pe diferite căi, ideea că întoarcerea la normalul cunoscut înainte de pandemie nu mai este posibilă. În acest context, leadership-ul în organizații și accentul pe self-leadership pot reprezenta primul și cel mai important răspuns care să realizeze conexiunea cu viitorul.

Cum ne asigurăm însă că leadershipul – înțeles atât formal, prin acțiunile managerilor, cât și ca self leadership-ul tuturor angajaților, indiferent de rol și funcție – are impactul și viziunea pe care organizația le urmărește? Discutăm despre leadership și ce e cu adevărat esențial în modul cum se dezvoltă în organizație, dar și despre cum se pot crea contexte în care liderii să inspire și să crească alți lideri, alături de invitații ediției. Iată câțiva dintre aceștia:

  • Madi Rădulescu -Executive Coach, PCC, MBA, Managing Partner MMM Consulting
  • Carmen Dumitrache -Chief HR Officer, Telekom Romania
  • Luminița Florea -Director People & Culture, Philip Morris România
  • Irina Verioti – Talent Acquisition Manager, Orange România
  • Lucia Iliescu -Country HR Manager, Continental
  • Patricia Bazna – Industrial Relations Manager, Arctic
  • Philippe Cavat – EO, Alexander Hughes Human Capital
  • Andreea Minuță Director Divizia Abonamente, Reteaua de sanatate REGINA MARIA
  • Iulia Buciuman -Managing Partner HUMANISTIC – Co-moderator
  • Mihai Zânt – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC – Moderator.

Toate prezentările și discuțiile se desfășoară în limba română. În timpul evenimentului participanții pot adresa întrebări prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Pentru detalii legate de organizare adresa de contact este evenimente@cariereonline.ro.

Data articol: mai 24, 2021

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam