Hot Now

FMI în era Faceconomics

28 04 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.872 afisari

Premier Global Council Group, în cooperare cu Business Dynamics Software, organizează evenimentul “Fondul Monetar Internaţional în era Faceconomics”.

Evenimentul este un dialog deschis între Aldous Mina, Managing Partner, Premier Global Council Group şi autor al cărţii “Faceconomics”, Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI pentru România şi Bulgaria, şi Răzvan Buzatu, Profesor Asociat în cadrul Academiei Naţionale de Apărare, cu intervenţia şi implicarea ambasadorilor, oficialităţilor şi oamenilor de afaceri prezenţi.

Întâlnirea va avea loc luni,12 mai, între orele 14.00 si 16.00 la salon A, Grand Ballroom din cadrul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

În cadrul evenimentului, vor avea loc sesiuni interactive Q&A cu invitaţii pentru a oferi acestora accesul la informaţii de ordin național și internațional al mediului economic și de afaceri din România.

Temele abordate sunt:

  • Conceptul Faceconomics
  • Acordul comercial UE/SUA, un nou mecanism comercial
  • Misiunea FMI în România
  • Analiza situaţiei economice a României şi a perspectivelor sale

Aldous Mina este autorul cărții revoluţionare „Faceconomics“, care studiază impactul rețelelor sociale asupra macro-economiei şi Fondator al Consiliului Afaceri Internaționale de la Universitatea Liberty din Lynchburg, Virginia. A lucrat pentru guvernul federal al SUA, fiind responsabil de revizuirea Legii Americane de Redresare si Reinvestire. Printre proiectele importante din cariera sa se numără cele pentru Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială.

Guillermo Tolosa este din 2013 reprezentant al FMI pentru România și Bulgaria, după un mandat de patru ani, în Armenia. În cadrul biroului FMI din Washington a activat în cadrul Departamentului de Strategie pentru Pieţele Emergente.

Dr. Răzvan Buzatu posedă 15 ani de experienţă de lucru cu organizaţii internaţionale şi companii private, fiind un expert în construirea statelor şi dezvoltarea instituţională. Activează ca trainer NATO pentru Guvernul din Afghanistan şi ca lector permanent în cadrul Şcolii NATO din Oberammergau.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter