Secțiune susținută de

Gala Business Edu Awards 2012

Portal HR \ Evenimente \ Gala Business Edu Awards 2012

Business-Edu va organiza, pe 25 aprilie, la Hotel Novotel din București, cea de-a V-a ediție a Galei Business-Edu Awards, cel mai important eveniment din industria de Learning & Development din România.

„Nevoia mediului de business, mai ales în această perioadă confuză și dificilă, de a găsi cele mai credibile și utile repere pentru calitate și performanță în furnizarea de servicii de Learning & Development a stat la baza organizării acestui eveniment”, spune Clementina Anghelache, Managing Director Business-Edu. „În plus, Business-Edu este un canal de comunicare bidirecțional între furnizorii de soluții de învățare și dezvoltare și mediul de business, principalii beneficiari ai acestora. Din acest motiv, Gala este și un moment de recunoaștere a efortului și performanței trainerilor, coachilor și companiilor de consultanță care oferă cele mai bune soluții în domeniu”, adaugă ea.

Categoriile Business-Edu Awards sunt: Compania de training a anului 2011;Programul de training al anului 2011; Cel mai bun program de e-learning 2011; Trainer-ul anului 2011; Coach-ul anului 2011;Cel mai bun jurnalist în domeniul HR din 2011.

Premiile Business-Edu se acordă în urma unei cercetări pe care Business-Edu o realizează într-o bază de date de peste 1.500 de directori de Resurse Umane și General Manageri, care provin din companii cu minimum 100 de angajați și care au derulat cel puțin un program în anul precedent. Clementina Anghelache explică procedura de desemnare: “Managerii primesc un link unic și răspund la chestionar. Împreună cu un sociolog, analizăm răspunsurile și stabilim topul”.

Câștigatorii ediției din 2011 a a Premiilor Business-Edu Awards  au fost:

  • Jurnalistul de HR al anului 2010: Miruna Nicolae – HR Manager
  • Platforma de e-learning a anului 2010: Enovate – Harvard Business Publishing
  • Programul de training al anului 2010: Process Communication Model – EXEC-EDU & Dragoș Bucurenci
  • Coach-ul anului 2010: Mihai Popa Radu, Seeds for Success
  • Trainerul anului 2010: Octavian Pantiș – TMI
  • Compania de consultanță a anului 2010 – TMI

Detalii suplimentare despre Gala Premiilor Business-Edu Awards 2012 pot fi accesate în pagina evenimentului.

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot înscrie aici.

Data articol: martie 30, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam