Hot Now

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2018 şi-a desemnat câştigătorii

06 04 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.265 afisari

Peste 250 de specialişti în resurse umane, antreprenori şi manageri din companii din România au asistat la a 10-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, organizată de HR Club în seara zilei de 4 aprilie 2018. La ediţia aniversară a Galei au fost premiate 10 companii dintre cele 26 participante cu 46 de proiecte. Compania Solina România a fost favorita acestui an, câştigând 3 premii, inclusiv la categoria cu cele mai multe proiecte înscrise în concurs, „Strategie de Resurse Umane”.

„În mediul de afaceri ultracompetitiv şi disruptiv al zilelor noastre, când schimbarea este singura constantă, Gala HR Club reprezintă platforma perfectă de prezentare a progresului făcut de Resursele Umane în ultimii ani şi evidenţiază modul în care această profesie şi-a câştigat un rol tot mai relevant în strategie şi business”, a declarat Dana Cavaleru, Directorul Executiv HR Club.

Iată lista completă a câştigătorilor Galei HR Club 2018:

  • Secţiunea Proiecte de Resurse Umane

Recrutare şi Selecţie: DHL International România, EuroGSM şi Solina România

Managementul Performanţei şi al Recompensării: Unicredit Bank

Formare şi Dezvoltare: Caroli Foods Group

Strategie de Resurse Umane: Carrefour România, Orange România şi Solina România

  • Secţiunea Management General

Managerul Anului: Dragoş Nan, Plant Manager Ploieşti, Coca-Cola HBC România

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puţin de 500 angajaţi: Ciprian Grădinariu şi Oana Piper, Solina România

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajaţi: Şerban Toader şi Mădălina Racoviţan, KPMG România şi Moldova.

  • Secţiunea Premii Speciale

Premiul Special pentru Inovaţie: EuroGSM, pentru proiectul „KickStart Sales”

Premiul Generaţiei Z: Banca Comercială Română, pentru proiectul „Şcoala de bani”. Menţiune specială: Caroli Foods Group, pentru proiectul „The Academy of Logistics”

Developing Trustworthy Leaders Award, oferit de invitatul de onoare al Galei, Gianpiero Petriglieri: Orange România, pentru proiectul „Shared Experience Ultra-Marathon”

Ca în fiecare an, proiectele câştigătoare şi cele finaliste vor fi incluse în Manualul de Bune Practici, un alt proiect cu tradiţie al HR Club, care prezintă şi promovează bunele practici în industria de resurse umane din România.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter