Secțiune susținută de

Gala Premiilor de Excelență în Resurse Umane îşi anunţă câştigătorii pe 7 aprilie

Portal HR \ Evenimente \ Gala Premiilor de Excelență în Resurse Umane îşi anunţă câştigătorii pe 7 aprilie

HR Club organizează a VIII-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, cel mai prestigios eveniment al anului în industria locală de HR, singurul care recunoaşte şi premiază excelenţa în domeniu. Evenimentul va avea loc pe 7 aprilie la Athénée Palace Hilton, de la ora 18.30.

„În fiecare an, HR Club premiază cele mai bune proiecte implementate în cursul anului anterior în companiile din România. Zeci de mii de angajaţi români din cele 38 de companii care candidează în competiţie sunt implicaţi în cele 69 de aplicaţii înscrise, astfel că premiile care vor fi oferite la gală sunt în aceeaşi măsură şi ale lor, ca şi ale echipei de HR care a coordonat implementarea. O direcţie pe care o urmărim în ultimii ani este să recunoaştem şi eforturile companiilor mai mici, astfel că am structurat categoriile şi regulile de jurizare în aşa fel încât şi companiile participante, care au mai puţin de 500 de angajaţi, să intre în competiţie cu şanse egale. Proiectele vor fi remarcate şi premiate dacă dovedesc juriului contribuţia lor la dezvoltarea business-ului”, spune Dana Cavaleru, director executiv HR Club.

Categoria cu cele mai multe înscrieri este “Strategie de Resurse Umane” (20 de înscrieri), urmată de “Formare şi Dezvoltare” (19), “Recrutare şi Selecţie” (11), “Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puţin de 499 angajaţi” (7), “Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajaţi” (6), “Managementul Performanţei şi al Recompensei” (4) şi categoria “Managerul anului” (2). Lista celor 38 de companii candidate şi a celor 69 aplicaţii înscrise este disponibilă pe pagina dedicată evenimentului.

Invitatul special al Galei este Dave Ulrich, cel mai influent lider internaţional în resurse umane. Acesta va acorda în calitate de preşedinte de onoare al juriului premiul special Dave Ulrich Award for HR Value Creation unuia dintre candidaţii din categoria “Strategie de Resurse Umane”.

În aceeași zi, Dave Ulrich va susține, între orele 14:00 şi 18:00, un Master Class cu tema “Emerging HR Competencies”, pentru profesioniştii români în resurse umane.

Proiectele înscrise în competiţie trec prin 3 etape de jurizare. În prima etapă echipa HR Club a selecționat proiectele care au întrunit criteriile de participare, iar în a doua etapă, proiectele sunt analizate de un juriu de specialişti format din membri seniori ai HR Club, profesioniști de renume. În cea de-a treia etapă, juriul format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au proiecte înscrise în competiţie, aleg câştigătorii din lista scurtă furnizată de către juriul de specialişti.

Juriul de CEO este format din: Eric Stab (CEO, GDF Suez Energy România – Preşedintele Juriului), Marius Ştefan (General Manager, Autonom Rent-A-Car) şi Voicu Oprean (CEO, AROBS Transilvania Software). Juriul de specialişti este format din: Carmen Dumitrache (HR Business Partner GSC România, Ericsson), Dana Oprişan (HR Director, Renault), Florin Spătaru (Director de Resurse Umane şi Afaceri Corporatiste, Şantierul Naval Damen Galaţi), Florin Tătaru ( Head of Human Resources, Enel România), Gabriel Măţăuan (Director de Organizare & Resurse Umane, CRH România), Lucia Molniceanu (Human Resources Director, Benchmark Electronics România), Luciana Diaconu (Director Dezvoltare Organizaţională, Telekom România) şi Mihaela Crăciun (Director Resurse Umane, ArcelorMittal Galaţi şi BD SE).

Dacă anul trecut momentul special al galei a celebrat lumea sportului, anul acesta invitaţii vor face cunoştinţă cu iniţiative green, legate de încurajarea şi recunoaşterea voluntariatului şi de reciclare.

Data articol: aprilie 6, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam