Secțiune susținută de

Gânditorul nr 1 în resurse umane, în toamnă la Bucureşti

Portal HR \ Actual \ Gânditorul nr 1 în resurse umane, în toamnă la Bucureşti

Dave Ulrich, desemnat de publicaţia HR Magazine  cel mai influent lider internaţional în HR, va fi prezent pe 23 octombrie 2013 la Conferinţa Naţională HR Club: HR Change Champion. În cadrul evenimentului va susţine un keynote speech pe tema viitorului funcţiunii de resurse umane: “HR from the outside in”, lansată în 2012 prin cartea cu acelaşi nume

Dave Ulrich este profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume şi peste 200 articole şi este situat pe locul 23 în top Thinkers 50 ca “thought leader” în management. A editat “Human Resource Management 1990-1999”, a făcut parte din board-ul editorial a 4 publicaţii, din Consiliul Director al Herman Miller şi cel al Southern Virginia University şi este membru al Academiei Naţionale de Resurse Umane (USA). De-a lungul carierei, Dave Ulrich a oferit consultanţă şi a realizat cercetări alături de jumătate dintre companiile Fortune 200.

În cadrul Conferinţei Naţionale HR Club: HR Change Champion, Dave Ulrich va susţine o prelegere referitoare la viitorul în resurse umane şi felul în care specialiştii în HR se pot pregăti pentru “următorul pas”. De-a lungul anilor HR-ul a evoluat de la un focus administrativ şi tehnic către unul strategic. Din acest punct de vedere, strategia de resurse umane este o oglinda a obiectivelor companiei, prin intermediul căreia HR-ul işi aliniază practicile pentru a ajuta la livrarea rezultatelor business-ului.

Schimbarea pe care o propune acum Dave Ulrich pentru HR este de a muta focusul catre exteriorul companiei şi a dezvolta strategia în funcţie de context, privind  dinspre exteriorul companiei către interior. Astfel, strategia nu mai este o oglindă a organizaţiei, ci o fereastră prin care profesionistul în HR îşi aliniază activitatea cu forţele şi stakeholderii din exteriorul companiei.

Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului, care reuneşte mai mult de 300 profesionişti în HR, manageri şi antreprenori. Ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, anul acesta conferinşa are ca temă SCHIMBAREA. Schimbarea în bine, schimbarea pe care o dorim, o generăm şi o modelăm, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. În această toamnă, in cadrul Conferinţei HR Change Champion vom afla de la speakeri de top care este urmatorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum să pregătim şi gestionăm evoluţia către “viitorul HR-ului” şi cum să devenim “campioni ai schimbării”. Aşadar, notaţi în agendă data de 23 octombrie!

HR Club mulţumeşte partenerilor săi pentru susţinere: Partener Anual: Trend Consult, Parteneri de Conţinut: Daedalus Millward Brown şi PeliFilip, Partener Eveniment: Coca Cola HBC Romania, Parteneri Media Anuali: Business Review, HR Manager şi Manager Express, Parteneri Media Eveniment: Biz, PortalHR si Ziare.com

Data articol: iunie 13, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam