Hot Now

Garanti Bank susține antreprenorii români

11 02 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.382 afisari

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, continuă parteneriatul cu Institutul de Administrare a Afacerilor din București – ASEBUSS pentru susținerea antreprenoriatului românesc. Prin intermediul parteneriatului, Garanti Bank oferă soluții specifice de finanțare celor ce vor fi acceptați în acest program de MBA, prin creditul AntreprenorStart, studenții beneficiind de cele mai competitive condiții de creditare de pe piață, atât în lei, cât și în euro.

Programul ASEBUSS MBA este dedicat atât celor care doresc să pună bazele propriei afaceri, cât și antreprenorilor la început de drum, precum start-up-uri inovatoare, dealeri, reselleri, mici producători sau francizori, fiind singurul MBA special concentrat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Participanții trebuie să fie absolvenți de facultate și să aibă minim doi ani de experiență profesională.

Programul este acreditat și oferă o diplomă recunoscută pe plan naţional şi internaţional, fiind singurul din România orientat pe managementul companiilor mici și mijlocii. Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) este cea mai veche școală de afaceri de pe piața românească. În plus, cei care se înscriu acum în program beneficiază de o reducere de 1.000 euro până pe 10 mai 2014.

Pe 19 februarie, persoanele interesate de programul MBA orientat către antreprenoriat, pot afla informații despre structură, criterii de înscriere şi beneficii în cadrul unei prezentări ținute de prof. Adrian Manaicu.  La sfârşitul sesiunii de prezentare, potențialii candidați pot participa la un curs deschis ținut de un profesor ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la adresa: emba@asebuss.ro.

Programul MBA lansat în 2013 completează oferta existentă, respectiv programul Executive MBA, organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Acesta se află constant în top în ceea ce privește aplicabilitatea, dezvoltarea competențelor manageriale, componenta internațională și networking-ul.

Profesorii școlii de afaceri ASEBUSS au fost instruiți la universităţi americane de prestigiu pentru a preda programe de MBA bazate pe componenta practică a managementului (Harvard, Standford, MIT etc.) şi au o experienţă vastă în mediul real de business (ca antreprenori, consultanți sau directori în companii multinaționale precum Vodafone, PWC, EliLily, Alcatel etc).

Profesorii au adaptat întregul program MBA astfel încât să ofere studenților cunoștințe practice despre problemele managementului de IMM-uri specifice pieței românești. În cadrul cursurilor se lucrează tot timpul pe studii de caz, pentru a înțelege practic diverse aspecte ale business-ului (de ex: înțelegerea P&L, dezvoltarea organizațională şi managementul oamenilor, marketing şi loializarea clienţilor etc). 

Atât în cadrul orelor de curs, cât şi în afara lor, studenţii pot veni cu propriile dileme manageriale şi pot discuta împreună cu colegii şi profesorii pentru a beneficia de idei și sprijin. Programul MBA la ASEBUSS înseamnă şi access la consultanţă continuă pentru propriul business.

În plus, cursurile demo oferă șansa discuțiilor despre oameni, oportunități, contextul de business actual, precum și despre procesul de atragere a resurselor necesare în antreprenoriat. Înscrierile în avans se pot face la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro. Program se va desfășura la sediul ASEBUSS, Calea Griviței 8-10.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter