Secțiune susținută de

GRAMPET anunță numirea Ramonei Gălățeanu în funcția de Consilier Financiar

Portal HR \ On the move \ GRAMPET anunță numirea Ramonei Gălățeanu în funcția de Consilier Financiar
Ramona Gălățeanu

GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfă din România, anunță numirea Ramonei Gălățeanu în funcția de Consilier Financiar al președintelui grupului de companii, Gruia Stoica.

GRAMPET Group este una dintre organizațiile din România care implementează, încă din 2022, metodologia Advanced Thinking Organizational Management (ATOM), pentru a răspunde nevoilor actuale ale pieței și pentru a debloca potenţialului uman existent în cadrul grupului. Validată la nivel internațional și aplicată în peste 170 de organizații din întreaga lume, ATOM este o metodologie integrată de reproiectare, execuţie şi îmbunătăţire continuă a activității companiei, care conduce la crearea unei sinergii între capitalul uman, infrastructura strategică și operaţională, dar şi tehnologie.

De 25 de ani, GRAMPET se dezvoltă constant și durabil, iar astăzi desfășurăm operațiuni în 10 țări europene, prin cele 18 companii și echipa formată din peste 7.500 de angajați. Împreună cu Advanced Thinking Switzerland ne-am dorit să găsim soluții la provocările organizaționale pe care un grup de talia GRAMPET le are, în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare propuse. În cadrul acestui amplu proces de transformare organizațională, ne-am propus îmbunătățirea constantă a echipei de management, prin cooptarea unor specialiști cu experiență relevantă în domeniile economic, financiar și juridic. Mă bucur că Ramona Gălățeanu s-a alăturat echipei noastre. Experiența sa extinsă ne va întări și mai mult și sunt sigur că va contribui la succesul GRAMPET în următorii ani. Doresc să îi mulțumesc lui George Dinu, fost CFO al grupului, pentru contribuția sa din ultimii 5 ani, și lui Cristian Tosun – fost director economic GP Rail Cargo – pentru cei aproape 14 ani petrecuți alături de noi. Le dorim mult succes în proiectele lor viitoare.” – Gruia STOICA, președinte GRAMPET.

Ramona Gălățeanu, expert financiar cu o experiență de peste 21 de ani în cadrul grupului KMG International, s-a alăturat echipei GRAMPET începând cu data de 18 martie. În ultimii trei ani, ea a deținut funcția de Director Economic al Societății Rompetrol Rafinare SA. În calitate de Consilier Financiar al președintelui GRAMPET, Ramona Gălățeanu preia din atribuțiile lui George Dinu și ale lui Cristian Tosun și se va ocupa, printre altele, de activitatea de audit și consolidare a situațiilor financiare, precum și de coordonarea activităților de natură fiscală la nivel de grup.

Data articol: martie 25, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam