Secțiune susținută de

Great Co. Great HR a dat startul inovației în HR

Portal HR \ Actual \ Great Co. Great HR a dat startul inovației în HR

Pe 18 august, la sediul Unicredit, a avut loc a doua ediție a seriei de evenimente marca Great Co. Great HR, un concept inițiat de Inspire Group și Rodica Obancea. Evenimentul dedicat specialiștilor în HR ne-a ajutat să conturăm imaginea specialistului în HR 3.0 și să rezolvăm câteva dintre problemele cotidiene cu care se confruntă profesioniștii din HR în organizațiile din care fac parte. De asemenea, a fost accentuată valoarea departamentului de HR, acesta fiind văzut ca un mod de comunicare între celelalte departamente.

Printre subiectele care au fost dezbătute în cadrul evenimentului, s-au numărat și: valoarea specialistului în HR, procesele organizaționale cotidiene la care profesioniștii în HR pot contribui fundamental în vederea creării beneficiilor în organizație, indicatorii de succes pentru un specialist în HR valoros.

În cadrul evenimentului organizat de Inspire Group și Rodica Obancea am învățat că “Fiecare contribuie în mod egal cu experiența și abilitățile lui. Nicio idee nu este greșită. Este foarte ușor să legi conversații la o cafea“. De aici și inspirația pentru a organiza evenimentul cu o structură inovatoare – World Café. Participanții și-au dat seama că, deși vin din business-uri diferite, toată lumea are aceleași probleme legate de HR. În același timp, au remarcat că acest eveniment le-a dat un plus de valoare pentru ceea ce ar putea să facă în companiile în care lucrează. Prezența perspectivelor diferite care pornesc din aceeași rațiune poate duce la concluzii concrete și soluții funcționale pentru problemele importante ale specialiștilor de HR.

Avem nevoie de tine, profesionistule în HR, care știi ce probleme se regăsesc în departamentele de resurse umane din companii. Putem să ajutăm o comunitate și un domeniu să crească, din plăcere și pasiune pentru oameni. Înscrierile în comunitate și inovațiile din domeniu pot fi  făcute în continuare aici.

Data articol: august 22, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam