Secțiune susținută de

Hellmann România are un nou director general

Portal HR \ On the move \ Hellmann România are un nou director general
Albin Budinsky

Hellmann Worldwide Logistics l-a numit pe Albin Budinsky în funcția de director general al reprezentanței sale din România, chiar la începutul acestui an. Compania Hellmann este prezentă pe piața logistică din România încă din 1990, unde furnizorul internațional de logistică oferă, în principal, servicii de transport maritim și aerian din locațiile sale din București și Constanța.

„Scopul nostru este să dezvoltăm semnificativ întreg portofoliul de servicii Hellmann în regiunea Europei de Est. Datorită locației sale ideale între Europa Centrală și de Est, România este o piață strategică importantă pentru noi și, astfel, suntem încântați să îl avem pe Albin în calitate de director general. Împreună vom continua să ne extindem activitatea în România, așadar, nu doar că ne vom consolida conexiunile intraeuropene, dar vom aduce o contribuție decisivă strategiei noastre de creștere internațională”, a afirmat Piotr Zaleski, CEO, Hellmann Europa de Est.
 
Albin Budinsky este un expert cu o vastă experiență în logistică, acesta având peste douăzeci de ani de activitate est-europeană, cu precădere pe piața din România. Albin Budinsky și-a început cariera în 1997 ca director general al DB Schenker în România și a condus organizația timp de mai bine de două decenii. În noua sa poziție la Hellmann, este responsabil pentru toate operațiunile din România și va continua să dezvolte activitatea companiei prin introducerea serviciului de transport rutier direct, în regim de camioane complete și parțiale, ca produs nou în România.
 

Data articol: ianuarie 11, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam