Hot Now

Hire Higher, curs de recrutare organizat de Career Advisor: 19-20 octombrie 2017, București

13 10 2017, Career Advisor , 3 comentarii, 2.378 afisari

Știm că recrutarea este un subiect despre care toată lumea poate povesti. Și totuși, pornind de la cei peste 20 de ani de experiență pe care i-am pus la treabă când am creat acest curs, știm că niciodata nu ai greșit suficient când e vorba de recrutare.

Ca să evităm cele mai frecvente greșeli și să învățăm despre unele noi, dar mai ales ca să ne oferim tuturor ocazia de a ne întreba de ce lucrăm în recrutare și cum facem asta, am gândit o agendă care se adaptează pe fiecare grupă de cursanți în parte și nevoile lor specifice.

Încercăm să nu vorbim “din cărți”, ci doar din experiență, bună sau rea, dar cu siguranță utilă.

Trainer

Matei Alecu, consultant Career Advisor de 3 ani, în care a descoperit părțile plăcute și cele neplăcute ale activității de recrutare, după o experiență îndelungată de trainer. Cu cele neplăcute a reușit să găsească o cale de împăcare, iar cele plăcute sunt încă o bucurie de fiecare dată când se întâmplă.

Unde și cât

2 zile

La noi la birou

Pornim de la ce căutăm și nu ne oprim până când nu avem oferta acceptată de candidatul selectat 🙂

Organizator:

Career Advisor

Participanți:

La cursurile Career Advisor au participat, în ultimii 5 ani, peste 100 de manageri si specialisti HR din companii precum Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications, Telekom Romania Communications, BRD Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Marfin Bank, RCI Leasing, Groupama, Carrefour Romania, Forever Living Products,  GDF Suez,  AstraZeneca, Roca Sanitare, Baneasa Developments, TNT, Mobexpert, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Top Factoring, Philips Romania, Edenred și multe altele.

Pentru detalii suplimentare despre curs, vă așteptăm mesajele pe  matei.alecu@careeradvisor.ro.

Comentarii (3)
 1. Catalina spune:

  Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Catalina

 2. Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Amelia Muntean

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter