Hot Now

Hire Higher, curs de recrutare organizat de Career Advisor: 19-20 octombrie 2017, București

13 10 2017, Career Advisor , 3 comentarii, 1.767 afisari

Știm că recrutarea este un subiect despre care toată lumea poate povesti. Și totuși, pornind de la cei peste 20 de ani de experiență pe care i-am pus la treabă când am creat acest curs, știm că niciodata nu ai greșit suficient când e vorba de recrutare.

Ca să evităm cele mai frecvente greșeli și să învățăm despre unele noi, dar mai ales ca să ne oferim tuturor ocazia de a ne întreba de ce lucrăm în recrutare și cum facem asta, am gândit o agendă care se adaptează pe fiecare grupă de cursanți în parte și nevoile lor specifice.

Încercăm să nu vorbim “din cărți”, ci doar din experiență, bună sau rea, dar cu siguranță utilă.

Trainer

Matei Alecu, consultant Career Advisor de 3 ani, în care a descoperit părțile plăcute și cele neplăcute ale activității de recrutare, după o experiență îndelungată de trainer. Cu cele neplăcute a reușit să găsească o cale de împăcare, iar cele plăcute sunt încă o bucurie de fiecare dată când se întâmplă.

Unde și cât

2 zile

La noi la birou

Pornim de la ce căutăm și nu ne oprim până când nu avem oferta acceptată de candidatul selectat 🙂

Organizator:

Career Advisor

Participanți:

La cursurile Career Advisor au participat, în ultimii 5 ani, peste 100 de manageri si specialisti HR din companii precum Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications, Telekom Romania Communications, BRD Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Marfin Bank, RCI Leasing, Groupama, Carrefour Romania, Forever Living Products,  GDF Suez,  AstraZeneca, Roca Sanitare, Baneasa Developments, TNT, Mobexpert, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Top Factoring, Philips Romania, Edenred și multe altele.

Pentru detalii suplimentare despre curs, vă așteptăm mesajele pe  matei.alecu@careeradvisor.ro.

Comentarii (3)
 1. Catalina spune:

  Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Catalina

 2. Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Amelia Muntean

Adauga comentariu

Cele mai noi

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii

De puțină vreme, angajatorii pot beneficia de un ajutor unic de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, pentru a le cumpăra acestora echipamentele de care au nevoie pentru a lucra de la distanță. În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat un ghid cu pașii ce trebuie urmați pentru depunerea […]

Detalii

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter