Hot Now

Hire Higher, curs de recrutare organizat de Career Advisor: 19-20 octombrie 2017, București

13 10 2017, Career Advisor , 3 comentarii, 1.710 afisari

Știm că recrutarea este un subiect despre care toată lumea poate povesti. Și totuși, pornind de la cei peste 20 de ani de experiență pe care i-am pus la treabă când am creat acest curs, știm că niciodata nu ai greșit suficient când e vorba de recrutare.

Ca să evităm cele mai frecvente greșeli și să învățăm despre unele noi, dar mai ales ca să ne oferim tuturor ocazia de a ne întreba de ce lucrăm în recrutare și cum facem asta, am gândit o agendă care se adaptează pe fiecare grupă de cursanți în parte și nevoile lor specifice.

Încercăm să nu vorbim “din cărți”, ci doar din experiență, bună sau rea, dar cu siguranță utilă.

Trainer

Matei Alecu, consultant Career Advisor de 3 ani, în care a descoperit părțile plăcute și cele neplăcute ale activității de recrutare, după o experiență îndelungată de trainer. Cu cele neplăcute a reușit să găsească o cale de împăcare, iar cele plăcute sunt încă o bucurie de fiecare dată când se întâmplă.

Unde și cât

2 zile

La noi la birou

Pornim de la ce căutăm și nu ne oprim până când nu avem oferta acceptată de candidatul selectat 🙂

Organizator:

Career Advisor

Participanți:

La cursurile Career Advisor au participat, în ultimii 5 ani, peste 100 de manageri si specialisti HR din companii precum Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications, Telekom Romania Communications, BRD Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Marfin Bank, RCI Leasing, Groupama, Carrefour Romania, Forever Living Products,  GDF Suez,  AstraZeneca, Roca Sanitare, Baneasa Developments, TNT, Mobexpert, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Top Factoring, Philips Romania, Edenred și multe altele.

Pentru detalii suplimentare despre curs, vă așteptăm mesajele pe  matei.alecu@careeradvisor.ro.

Comentarii (3)
 1. Catalina spune:

  Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Catalina

 2. Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Amelia Muntean

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter