Secțiune susținută de

Hire Higher – cursul de recrutare de care ai nevoie

Portal HR \ Actual \ Hire Higher – cursul de recrutare de care ai nevoie

Dacă încă mai recrutezi pe baza fișelor de post, dacă îți folosești bugetele de recrutare ca să plătești anunțuri pe site-uri de joburi și îți pierzi multe ore în fiecare zi citind CV-uri irelevante pentru pozițiile pentru care recrutezi, dacă singurul feedback pe care îl primești de la managerul pentru departamentul căruia recrutezi este că “nu-i plac candidații” recomandați de tine, e momentul să schimbi ceva.

Vino la cursul nostru deschis de recrutare din aprilie ca să descoperi cum te ajută profilul de performanță în evaluarea candidaților, de ce experiența sau talentul nu mai sunt suficiente pentru succes, cum să evaluezi motivația reală și cum să te poziționezi ca partener strategic în organizație, cum să te asiguri că nu mai ești un simplu executant care își așteaptă lună de lună salariul fără să își pună problema că și la HR se pot face lucrurile diferit.

Candidații valoroși cu care stai de vorbă au nevoie de o discuție despre carieră și nu doar despre joburi, managerii pentru care recrutezi au nevoie de susținere reală pentru atingerea obiectivelor organizaționale, iar tu trebuie să uiți de recrutarea tradițională și să jonglezi cu ușurință cu:

  • employer branding;
  • personal branding;
  • recrutare prin social media;
  • profilul de performanță al postului;
  • strategii de selecție și intervievare;
  • sondarea motivației și a valorilor;
  • planuri de integrare în oganizație a noilor angajați.

Înscrie-te la cursul nostru de pe 10 și 11 aprilie 2014, în București, oferă-ți șansa de a învăța de la profesioniști cu experiență în domeniul recrutării, Luminita RomanCatalina Bilan, Madalina Uceanu, care sunt ingredientele proiectelor de recrutare de succes.

Pentru mai multe informații (agenda cursului, costuri și locație) și pentru înscrieri, trimite un e-mail la:

catalina.bilan@careeradvisor.ro.

La cursurile deschise de recrutare organizate de CareerAdvisor au participat în ultimii 3 ani peste 100 de manageri și specialiști HR din companii precum: Auchan, AstraZeneca, Carrefour, Eureko, Forever Living Products, Heineken, Infineon, Orange, OTP Bank, Securitas, Ubisoft, Dacia.

CareerAdvisor este compania de consultanță în resurse umane care dezvoltă PortalHR și oferă servicii de Recrutare, Career Services, HR Consulting & Training, E-Recruitment.

Data articol: aprilie 1, 2014

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam