Hot Now

Hire Higher – cursul de recrutare de care ai nevoie

01 04 2014, Career Advisor , Comenteaza, 2.287 afisari

Dacă încă mai recrutezi pe baza fișelor de post, dacă îți folosești bugetele de recrutare ca să plătești anunțuri pe site-uri de joburi și îți pierzi multe ore în fiecare zi citind CV-uri irelevante pentru pozițiile pentru care recrutezi, dacă singurul feedback pe care îl primești de la managerul pentru departamentul căruia recrutezi este că “nu-i plac candidații” recomandați de tine, e momentul să schimbi ceva.

Vino la cursul nostru deschis de recrutare din aprilie ca să descoperi cum te ajută profilul de performanță în evaluarea candidaților, de ce experiența sau talentul nu mai sunt suficiente pentru succes, cum să evaluezi motivația reală și cum să te poziționezi ca partener strategic în organizație, cum să te asiguri că nu mai ești un simplu executant care își așteaptă lună de lună salariul fără să își pună problema că și la HR se pot face lucrurile diferit.

Candidații valoroși cu care stai de vorbă au nevoie de o discuție despre carieră și nu doar despre joburi, managerii pentru care recrutezi au nevoie de susținere reală pentru atingerea obiectivelor organizaționale, iar tu trebuie să uiți de recrutarea tradițională și să jonglezi cu ușurință cu:

  • employer branding;
  • personal branding;
  • recrutare prin social media;
  • profilul de performanță al postului;
  • strategii de selecție și intervievare;
  • sondarea motivației și a valorilor;
  • planuri de integrare în oganizație a noilor angajați.

Înscrie-te la cursul nostru de pe 10 și 11 aprilie 2014, în București, oferă-ți șansa de a învăța de la profesioniști cu experiență în domeniul recrutării, Luminita RomanCatalina Bilan, Madalina Uceanu, care sunt ingredientele proiectelor de recrutare de succes.

Pentru mai multe informații (agenda cursului, costuri și locație) și pentru înscrieri, trimite un e-mail la:

catalina.bilan@careeradvisor.ro.

La cursurile deschise de recrutare organizate de CareerAdvisor au participat în ultimii 3 ani peste 100 de manageri și specialiști HR din companii precum: Auchan, AstraZeneca, Carrefour, Eureko, Forever Living Products, Heineken, Infineon, Orange, OTP Bank, Securitas, Ubisoft, Dacia.

CareerAdvisor este compania de consultanță în resurse umane care dezvoltă PortalHR și oferă servicii de Recrutare, Career Services, HR Consulting & Training, E-Recruitment.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Ca urmare a răspândirii epidemiei COVID19 și a instituirii stării de urgență ce limitează circulația persoanelor, redacția Revistei CARIERE a hotărât să pună gratuit la dispoziția cititorilor săi ediția digitală a publicației, începând cu Martie 2020. Este o formă de respect și de grijă față de integritatea oamenilor și față de nevoia lor de a […]

Detalii

Echipa Biz a lansat astăzi BizRomânia, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro și ediția specială a revistei, Biz România. Realizat în timp record, proiectul este dedicat comunității de business și oferă recomandări și soluții de la cei mai puternici experți și analiști pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului. „Acum este nevoie mai mult […]

Detalii

Inițiativa „Reacție pentru educație”, susținută de Ministerul Educației și Cercetării și inițiată de Narada, cu sprijinul Cora România, lansează o platformă digitală care ușurează accesul la educația la distanță pentru cel puțin 30.000 de profesori și elevii lor. Reacție pentru educație este un plan de intervenție, structurat pe două dintre cele mai plauzibile scenarii posibile […]

Detalii

Autor: Claudia Sofianu, Partener, Liderul Diviziei de Impozit pe venit și contribuții sociale, EY România Efectele pandemiei COVID-19 asupra relației dintre angajați și angajatori sunt încă incomplet cunoscute și greu de anticipat în acest moment, dar printre ele ar putea fi: reducerea mobilității oamenilor, folosirea accentuată a mijloacelor de comunicare la distanță și a tehnologiei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter