Secțiune susținută de

HR Club Awards 2023: decernarea Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane revine cu un nou format și noi categorii

Portal HR \ Evenimente \ HR Club Awards 2023: decernarea Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane revine cu un nou format și noi categorii

 După trei ediții desfășurate online, ceremonia de decernare a Premiilor de Excelență în Resurse Umane revine live cu un nou format, HR Club Awards, și noi categorii de concurs, aliniate cu tendințele momentului. Alături de lideri de HR și de business din cele mai importante companii din România, ne vom întâlni pe 30 martie 2023, orele 13:00-18:00, la Biavati Events, București, pentru a recunoaște și premia cele mai bune inițiative de resurse umane.

În cadrul celei de-a 15-a ediții a prestigiosului eveniment organizat de HR Club, 32 de companii au depus 68 de proiecte în noile categorii de concurs introduse: Innovative Sourcing; Navigating the Great Resignation; Skilling, Reskilling, Upskilling & Flexible Development; Workplace Diversity, Equity & Inclusion; Embedding a Culture of Workplace Wellbeing și Employee Experience.

De asemenea, 13 echipe și candidați individuali s-au înscris în categoriile Best HR and Business Team, partnering in Driving Company Success și The HR Rising Star of the Year.

Proiectele din competiţie vor fi analizate de către un juriu de profesionişti în resurse umane format din membri seniori ai HR Club. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au proiecte înscrise în competiţie, preşedinte al juriului fiind Omer Tetik – CEO, Banca Transilvania.

O altă noutate a acestui an este că vom deschide HR Club Awards cu o sesiune HR Club Talks live, cu invitați care ne inspiră prin tot ceea ce fac, dovedind că pun în practică aceleași valori cu cele ale HR Club: SHARE – CARE – DARE. Invitații noștri sunt dovada că poți fi un exemplu de motivație, energie, empatie și orientare către soluții la orice vârstă:

  • Mirela Ștețco – Head of Training, Teach for Romania
  • Valeriu Nicolae – Antreprenor și fondator Asociația Casa Bună
  • Robert Avram – Elev și External Affairs Advisor la Delegația de Tineret a României la ONU
  • Florin Râșteiu – Redactor la Gen, știri
  • Mihai Preda, știut ca Psihotrop – Artist și antreprenor.

Lista completă a candidaților şi descrierile proiectelor, dar și agenda detaliată și informațiile despre speakeri se pot consulta pe pagina evenimentului: https://hr-club.ro/evenimente/hr-club-awards-2023.

Data articol: martie 23, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam