Hot Now

HR Club Awards 2023: decernarea Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane revine cu un nou format și noi categorii

23 03 2023, Portal HR , Comenteaza, 194 afisari

 După trei ediții desfășurate online, ceremonia de decernare a Premiilor de Excelență în Resurse Umane revine live cu un nou format, HR Club Awards, și noi categorii de concurs, aliniate cu tendințele momentului. Alături de lideri de HR și de business din cele mai importante companii din România, ne vom întâlni pe 30 martie 2023, orele 13:00-18:00, la Biavati Events, București, pentru a recunoaște și premia cele mai bune inițiative de resurse umane.

În cadrul celei de-a 15-a ediții a prestigiosului eveniment organizat de HR Club, 32 de companii au depus 68 de proiecte în noile categorii de concurs introduse: Innovative Sourcing; Navigating the Great Resignation; Skilling, Reskilling, Upskilling & Flexible Development; Workplace Diversity, Equity & Inclusion; Embedding a Culture of Workplace Wellbeing și Employee Experience.

De asemenea, 13 echipe și candidați individuali s-au înscris în categoriile Best HR and Business Team, partnering in Driving Company Success și The HR Rising Star of the Year.

Proiectele din competiţie vor fi analizate de către un juriu de profesionişti în resurse umane format din membri seniori ai HR Club. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au proiecte înscrise în competiţie, preşedinte al juriului fiind Omer Tetik – CEO, Banca Transilvania.

O altă noutate a acestui an este că vom deschide HR Club Awards cu o sesiune HR Club Talks live, cu invitați care ne inspiră prin tot ceea ce fac, dovedind că pun în practică aceleași valori cu cele ale HR Club: SHARE – CARE – DARE. Invitații noștri sunt dovada că poți fi un exemplu de motivație, energie, empatie și orientare către soluții la orice vârstă:

  • Mirela Ștețco – Head of Training, Teach for Romania
  • Valeriu Nicolae – Antreprenor și fondator Asociația Casa Bună
  • Robert Avram – Elev și External Affairs Advisor la Delegația de Tineret a României la ONU
  • Florin Râșteiu – Redactor la Gen, știri
  • Mihai Preda, știut ca Psihotrop – Artist și antreprenor.

Lista completă a candidaților şi descrierile proiectelor, dar și agenda detaliată și informațiile despre speakeri se pot consulta pe pagina evenimentului: https://hr-club.ro/evenimente/hr-club-awards-2023.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Cătălin Cîrnaru, Director operațiuni, și Ionuț Cîrstea, Director vânzări, vor face parte din echipa de senior management Flanco Mirela Petruș a preluat conducerea departamentului de HR al retailerului Începând cu luna mai, Flanco Retail a extins echipa de senior management a companiei cu doi noi membri. Astfel, Cătălin Cîrnaru, Director operațiuni, și Ionuț Cîrstea, Director […]

Detalii

Autor: Claudia Sofianu, Partener, liderul departamentului de Impozit pe venit si contribuţii sociale, EY România Directiva (UE) 2023/970 din 10 mai 2023, denumită în continuare „Directiva”, reprezintă o inițiativă majoră adoptată de Parlamentul European și de către Consiliu în cadrul eforturilor de combatere a inegalităților de gen. Conform statisticilor furnizate de Eurostat, observăm că o […]

Detalii

Finalul anului universitar înseamnă, pentru mulți tineri, inițierea unui proces de căutare a unui loc de muncă, unii dintre ei fiind la primul demers de acest fel. Companiile fac și ele eforturi să atragă tineri interesați să evolueze pe plan profesional sau să-și înceapă cariera, mai ales în condițiile în care rata de ocupare pe […]

Detalii

Experiența angajaților, parcursul lor în organizație – de la recrutare și până la exit interview -, nevoile acestora într-o piață a muncii post-pandemie, digitalizarea departamentului de HR și integrarea inteligenței artificiale în activitățile angajaților sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul conferinței „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter