Secțiune susținută de

HR Club lansează primele certificări autohtone în HR

Portal HR \ Evenimente \ HR Club lansează primele certificări autohtone în HR

Asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România, HR Club, a lansat primul sistem de certificare 100% românesc, creat de profesionişti cu experienţă, care vizează trei niveluri de senioritate: generalist, integrator şi strateg. Prima sesiune de certificare va avea loc în Bucuresti, in perioada 12-16 iunie 2017.

Această certificare, recunoscută de membrii comunităţii de resurse umane, a fost dezvoltată pentru a oferi profesioniştilor din domeniu o imagine asupra competenţelor în HR la un moment dat, pe toate ariile relevante de expertiză, şi, totodată, un ghid pentru dezvoltarea profesională viitoare. Examenul de certificare este bazat pe studii de caz, inspirate din situaţii reale din companii multinaţionale sau româneşti, menită să evalueze competenţele practice ale profesionistul în HR şi doar într-o mică măsură, indirect, cunoştinţele teoretice. Din acest motiv înscrierea la Examenul de Certificare HR Club nu presupune parcurgerea anumitor cursuri.

„Specialiştii HR aflaţi în diferite etape de dezvoltare ale carierei lor, se pot înscrie începând cu jumătatea lunii mai la prima sesiune de certificare HR Club. Suntem foarte mândri să lansăm această Certificare bazată pe Modelul de Competenţe în resurse umane HR Club lansat în 2016, un deziderat al comunităţii de resurse umane încă de la înfiinţare în 2004. Considerăm că este încă un pas important pentru asociaţia noastră profesională: dacă anul trecut am definit standardul pentru profesia noastră pe 3 nivele de senioritate, acum avem instrumentul prin care fiecare profesionist se poate evalua” spune Dana Cavaleru, director executiv HR Club

Descrierea completă a certificărilor HR Club se găseşte pe pagina dedicată de pe website-ul asociaţiei.

 

Save

Data articol: mai 29, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam