Hot Now

HR Innovation Forum 2019: 26 – 27 septembrie 2019, București

16 09 2019, Portal HR , Comenteaza, 519 afisari

Revista HR Manager organizează, în data de 26 septembrie 2019, a treia ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la Hotel CARO, în București.

Trăim într-o eră în care tehnologia este în continuă schimbare şi dezvoltare. Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt împlinit.

Tema centrală a evenimentului este inovația necesară în toate procesele de resurse umane, cu atat mai mult în contextul de business actual, în care ne confruntăm cu o criză acută de forță de muncă. În cadrul prezentarilor și al dezbaterilor se va discuta despre cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală și avantajele soluțiilor creative.

Organizațiile au nevoie de arhitecți de experiențe umane, pentru că astăzi succesul în business vine atunci când relațiile dintre clienți și companii, dar și dintre angajat și angajator sunt fundamentate pe experiențe pozitive, autentice și mutual benefice.

Liderul inovator construieşte un sistem rezistent faţă de ambiguitate, fiind interesat mai puțin de rezultate financiare imediate și mai mult de găsirea unor oameni capabili să implementeze strategii inovatoare.

În acest context, alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, vom dezbate teme precum:

 • Tap your innovation genius” – prelegere susținută de Mathew K. Cross, Keynote Speaker-ul evenimentului, unul dintre cei mai titrați strategi de business, care colaborează cu companii din topul 100 Fortune.
 • Limitările noastre faţă în faţă cu inovarea – cum pregătim organizaţiile pentru ce urmează?” Speaker: Madi Rădulescu – Executive Coach (PCC) şi Managing Partner MMM Consulting Intl.
 • HR Tools that improve your performance”- Speaker: Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software
 • Cum descoperim noua generaţie de lideri prin public speaking.” Speaker: Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy
 • Care este profilul negociatorului ideal?” Speaker: Radu Glonț – Trainer și consultant în negociere la Leverage.

 

În panelul „The future is here!” se dezbat subiecte precum:

 • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator
 • Cum vor influența/cum influențează procesele digitale planurile noastre strategice de business. Robots vs. humans.
 • Care este cultura organizațională a viitorului
 • Cum regândim employee engagement-ul pentru ca business-ul nostru să rămână o destinație dorită pentru clienți
 • Cum se poate impulsiona creativitatea angajaților
 • Ce tipuri de traininguri sunt eficiente într-un mediu în continuă schimbare
 • Cum schimbă tehnologia și social media industria de HR. Ce tehnologii și instrumente se folosesc pentru a descoperi și recruta noi talente

 

Speakeri: Cornelia Balcanu – Head of HR and HR SSC, Samsung Shared Services Centre Europe; Gabriela Bereș – Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos; Simona Turea – Manager Resurse Umane, Idea Bank; Alexandra Copos de Prada, Fondator si CEO, Moonstar Ventures; Andreea Suciu – Fondatoare și Managing Partner, Suciu|The Employment Law Firm; Irina Tache – Solution Sales Executive HCM LoB, SAP Romania; Panelul va fi moderat de Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy. Moderator al conferinței: Alina Rădulescu – Managing Partner, HR4You.

Matthew K. Cross este atât Keynote speaker în conferința de inovație, cât și lectorul Masterclass-ului LIFE, WORK & CAREER INNOVATION, care va avea loc a doua zi, 27 septembrie.

Veți avea ocazia să aflați tehnici simple, dar puternice, de activare a capacității native de a inova – foarte importantă în dezvoltarea personală și profesională. Veți înțelege cum lucrează în favoarea voastră cei 4 piloni ai inovării: mindset-ul, creativitatea, sănătatea și relațiile cu ceilalți oameni. Veți afla cum vă puteți rafina abilitățile personale de leadership, conducere și execuție.

Matthew K. Cross este o personalitate care înglobează o uimitoare combinație de smerenie și determinare umană și profesională.

Evenimentul se adresează persoanelor cu roluri de: CEO, HR Director, HR Manager, OD Manager, Training Manager, Recruiting Manager, Talent Aquisiton Manager, Comp&Ben Manager, Directori de departament, Antreprenori.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-innovation-forum-editia-a-iii-a/

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter