Hot Now

HR Innovation Forum 2019: 26 – 27 septembrie 2019, București

16 09 2019, Portal HR , Comenteaza, 548 afisari

Revista HR Manager organizează, în data de 26 septembrie 2019, a treia ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la Hotel CARO, în București.

Trăim într-o eră în care tehnologia este în continuă schimbare şi dezvoltare. Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt împlinit.

Tema centrală a evenimentului este inovația necesară în toate procesele de resurse umane, cu atat mai mult în contextul de business actual, în care ne confruntăm cu o criză acută de forță de muncă. În cadrul prezentarilor și al dezbaterilor se va discuta despre cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală și avantajele soluțiilor creative.

Organizațiile au nevoie de arhitecți de experiențe umane, pentru că astăzi succesul în business vine atunci când relațiile dintre clienți și companii, dar și dintre angajat și angajator sunt fundamentate pe experiențe pozitive, autentice și mutual benefice.

Liderul inovator construieşte un sistem rezistent faţă de ambiguitate, fiind interesat mai puțin de rezultate financiare imediate și mai mult de găsirea unor oameni capabili să implementeze strategii inovatoare.

În acest context, alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, vom dezbate teme precum:

 • Tap your innovation genius” – prelegere susținută de Mathew K. Cross, Keynote Speaker-ul evenimentului, unul dintre cei mai titrați strategi de business, care colaborează cu companii din topul 100 Fortune.
 • Limitările noastre faţă în faţă cu inovarea – cum pregătim organizaţiile pentru ce urmează?” Speaker: Madi Rădulescu – Executive Coach (PCC) şi Managing Partner MMM Consulting Intl.
 • HR Tools that improve your performance”- Speaker: Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software
 • Cum descoperim noua generaţie de lideri prin public speaking.” Speaker: Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy
 • Care este profilul negociatorului ideal?” Speaker: Radu Glonț – Trainer și consultant în negociere la Leverage.

 

În panelul „The future is here!” se dezbat subiecte precum:

 • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator
 • Cum vor influența/cum influențează procesele digitale planurile noastre strategice de business. Robots vs. humans.
 • Care este cultura organizațională a viitorului
 • Cum regândim employee engagement-ul pentru ca business-ul nostru să rămână o destinație dorită pentru clienți
 • Cum se poate impulsiona creativitatea angajaților
 • Ce tipuri de traininguri sunt eficiente într-un mediu în continuă schimbare
 • Cum schimbă tehnologia și social media industria de HR. Ce tehnologii și instrumente se folosesc pentru a descoperi și recruta noi talente

 

Speakeri: Cornelia Balcanu – Head of HR and HR SSC, Samsung Shared Services Centre Europe; Gabriela Bereș – Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos; Simona Turea – Manager Resurse Umane, Idea Bank; Alexandra Copos de Prada, Fondator si CEO, Moonstar Ventures; Andreea Suciu – Fondatoare și Managing Partner, Suciu|The Employment Law Firm; Irina Tache – Solution Sales Executive HCM LoB, SAP Romania; Panelul va fi moderat de Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy. Moderator al conferinței: Alina Rădulescu – Managing Partner, HR4You.

Matthew K. Cross este atât Keynote speaker în conferința de inovație, cât și lectorul Masterclass-ului LIFE, WORK & CAREER INNOVATION, care va avea loc a doua zi, 27 septembrie.

Veți avea ocazia să aflați tehnici simple, dar puternice, de activare a capacității native de a inova – foarte importantă în dezvoltarea personală și profesională. Veți înțelege cum lucrează în favoarea voastră cei 4 piloni ai inovării: mindset-ul, creativitatea, sănătatea și relațiile cu ceilalți oameni. Veți afla cum vă puteți rafina abilitățile personale de leadership, conducere și execuție.

Matthew K. Cross este o personalitate care înglobează o uimitoare combinație de smerenie și determinare umană și profesională.

Evenimentul se adresează persoanelor cu roluri de: CEO, HR Director, HR Manager, OD Manager, Training Manager, Recruiting Manager, Talent Aquisiton Manager, Comp&Ben Manager, Directori de departament, Antreprenori.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-innovation-forum-editia-a-iii-a/

Adauga comentariu

Cele mai noi

De puțină vreme, angajatorii pot beneficia de un ajutor unic de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, pentru a le cumpăra acestora echipamentele de care au nevoie pentru a lucra de la distanță. În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat un ghid cu pașii ce trebuie urmați pentru depunerea […]

Detalii

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii

Dacă până acum, în lunile de vară, piața muncii traversa o perioadă de stagnare în ceea ce privește locurile de muncă disponibile și interesul candidaților pentru acestea, putem spune că în vara anului 2020 lucrurile au stat cu totul altfel. Lunile iunie-august au fost marcate de o cerere mare din partea candidaților, care au fost […]

Detalii

Pe 1 octombrie 2020 Erudio dă start celui mai nou program al său de leadership, Etikon – Încredere și Cooperare. Etikon se adresează liderilor, antreprenorilor, managerilor, echipelor de conducere și echipelor care lucrează în proiecte comune. Premisa de la care s-a pornit este că, în perioada pe care o traversăm, liderii sunt cei care au […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter