Hot Now

HR [PLAY] Tech Marathon, ediţia a II-a, vine cu noi provocări pentru managerii HR

26 10 2016, Portal HR , Comenteaza, 1.720 afisari

Pe 10 noiembrie 2016, Revista HR Manager organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului HR [PLAY] Tech Marathon, singurul eveniment PLAYFUL din România care implică spirit de echipă, competiţie, responsabilitate socială şi elemente de joc: înveţi, „alergi” şi dăruieşti!

HR [PLAY] Tech Marathon 2016 vine cu noi provocări pentru managerii de Resurse Umane! Ultimele tendinţe şi soluţii în recrutare, metode de engagement, learning, comp & ben, well-being şi instrumente software de HR devin personajele unui joc de învăţare dinamic şi antrenant, susţinut de tehnologiile care au devenit deja o a doua natură pentru noi toţi.

Cu un concept şi design realizat de către Equatorial, ediţia de anul acesta îşi propune să conecteze profesioniştii din Resurse Umane cu furnizorii de servicii HR într-un mod prietenos şi eficace şi să faciliteze înţelegerea şi asimilarea soluţiilor într-o manieră distractivă, concentrându-se pe beneficiile directe ale HR-ilor, pe modul în care aceştia îşi pot atinge obiectivele profesionale şi maximiza rezultatele.

Evenimentul se desfășoară sub forma unui maraton de învățare cu regulament, provocări și premii specifice unei curse de anduranță. Participanții la eveniment sunt AlergătoriAntrenori de cursă și Organizatori.

Sala de joc este împărţită în 4 zone de conţinut corespunzătoare celor mai importante preocupări ale Managerilor HR din zilele noastre:

  1. Improve your employees experience;
  2. Keep up with the new comers;
  3. Embrace the human side of business;
  4. Upgrade your workforce skills in the most friendly and engaging way.

În fiecare zonă de conţinut se desfăşoară câte 4 runde de joc, cu prezentări, paneluri şi provocări inedite pentru 100 de factori de decizie şi profesionişti din domeniul Resurselor Umane.

Ca şi la ediţia anterioară, evenimentul de anul acesta vine însoţit de o componentă de responsabilitate socială. Efortul colectiv al participanţilor, şi anume, punctele pe care aceştia le vor acumula în timpul jocului, va fi transformat în alimente care vor fi donate unei asociaţii umanitare.

Printre antrenorii cursei de anul acesta îi veţi întâlni pe: Casandra Picotti, Coordonator recrutare, evaluare și brand de angajator, Telekom România, Diana Adam, Specialist Proiect Dezvoltare Organizaţională, Telekom România, Mădălina Daniş, Implementation Manager, UCMS Group part of TMF Group, Mădălina Colea, Business Development Manager, Payout Payroll Outsourcing, membru Crowe Horwath International, Mihai Laurențiu Gânj, Managing Director, International House Bucharest.

Save

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter