Hot Now

HR [PLAY] Tech Workout: 11 octombrie 2018, București

01 10 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.113 afisari

Revista HR Manager organizează pe 11 octombrie cea de-a IV-a ediție a HR [PLAY] Tech Workout, evenimentul „playful” din mediul de afaceri local, un maraton de învățare cu regulament, provocări și premii specifice unei antrenament de anduranță.

Evenimentul vine cu noi provocări pentru managerii în Resurse Umane. Ultimele tendințe și soluții în recrutare, metode de engagement, comp&ben, tehnologie de HR, training, well-being devin personajele unui joc de învățare dinamic și antrenant, susținut de tehnologiile care au devenit deja o a doua natură pentru noi toți: tablete, telefoane mobile, gadgeturi de realitate virtuală.

Directorii de HR aflați în juriu, vor avea ocazia să contribuie la profesionalizarea comunității HR, prin împărtășirea experienței lor acumulate de-a lungul parcursului profesional.

Audiența va fi formată din 140 – 150 profesioniști din resurse umane: manageri și specialiști HR din toate industriile, Talent Manageri, Recruitment Manageri, OD Manageri, EE Manageri, L&D Manageri.

Îmbinăm tehnicile HR cu distracția în cele 4 zone de conținut pe care le-am pregătit, unde se vor desfășura câte 4 runde de joc, cu prezentări, paneluri și provocări inedite pentru 140 de factori de decizie si profesioniști din resurse umane.

  • Driving team performance through technology
  • Hold on to your talents
  • Is there a future for HR Tech?
  • Focus on People and Culture

 

Printre antrenorii de anul acesta sunt: Alexandra Olteanu, Managing Director, All To Know; Răzvan-Gabriel Zaharia, Wellness Specialist SmartExperience, Psiholog, Psihoterapeut; Ionel Păun, Proficient English Trainer, IH Bucharest; Mihai Stanca, Managing Director, HR Sincron; Simona Popovici, Group Human Resources Director KMG International, Rompetrol; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Marius Ciurariu, Director HR, Provident; Luiza Banyai, Manager Departament Dezvoltare Organizațională, Enel și alții.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter