Secțiune susținută de

HR Strategic pentru Companiile de Servicii – 2 noiembrie 2017, București

Portal HR \ Evenimente \ HR Strategic pentru Companiile de Servicii – 2 noiembrie 2017, București

Revista HR Manager organizează o nouă conferință în seria de evenimente dedicate rolului strategic pe care resursele umane îl joaca în orice companie, un eveniment dedicat exclusiv provocărilor de HR în companiile de servicii, în data de 2 noiembrie 2017.

Într-o perioadă în care performanța companiei este direct asimilată competenței și implicării angajaților, motivarea, retenția și engagement-ul lor stau la baza planurilor strategice în business.

Misiunea HR-ului de a găsi, a dezvolta și a plasa omul potrivit la locul potrivit devine cu atât mai provocatoare în cazul companiilor cu mii de angajați, zeci de competențe, atitudini și valori personale.

Evenimentul HR Strategic pentru Companii de Servicii propune soluții și bune practici pentru elaborarea unui plan strategic de resurse umane concentrat pe performanță. Speakerii prezenți la eveniment vor răspunde la întrebări legate de:

  • Departamentul HR-ul: principalul strateg în îmbunătățirea serviciilor
  • Smart management is trust management! – Un studiu de caz despre încredere, comunitate și învățare neconvențională.
  • Strategii de recrutare pe o piață a muncii volatilă. Instrumente de selecție și assesment
  • Motivarea spre performanță: de la low performers la high performers
  • Beneficii flexibile, instrument de retenție pentru angajați
  • Engagement prin tehnologie
  • Evitarea procedurii “Stați un pic”. Cum să nu sugrumi client service – cuvinte cheie: client service, customer focus, customer oriented, empatie cu client, engagement
  • Panel: Cum arată o strategie de HR concentrată pe performanță în customer service: de la alinierea obiectivelor, culturii, principiilor și valorilor, la comportamente de zi cu zi

Printre speakerii evenimentului se regasesc: Elena Călin, CEO, UP! Your Service România, Daria Rambu, Senior Account Manager, Romanian Software, Adrian Sârbu, Co- Founder, BenefitOnline.ro, Andrei Dunuță, Co-Fondator, SELFTRUST Academy, Zoe Dobre, Director HR, City Grill, Cristina Mocanu, Country HR Manager, iCredit, precum și alți Directori HR din companii de servicii prezenți în panelul conferintei.

Pentru informații suplimentare și detalii contactați-o pe Laura Gheboianu la 0726 768 079 sau laura.gheboianu@cariereonline.ro

Data articol: octombrie 20, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam